Een blogje door daren

Geschreven door daren. waar gebeurd, geen satire! 😉

Is hij dit die hier zo zit? Naakt op zijn knieën voor een stoel waarop een vrouw zit die zwijgend op hem neer kijkt. Ze heeft hem verboden haar aan te kijken en dus kijkt hij nu met gebogen hoofd naar haar voeten. Haar laarzen eigenlijk. Glimmende zwart leren laarzen met een hoge dunne metalen hak. De laarzen van een Meesteres en hij, Haar slaaf, had deze zojuist nog gretig schoongelikt.

Het zijn slechts objecten maar alles eraan vindt hij mooi en spannend. Een aankondiging van een verleiding, van iets heel spannends dat zou kunnen komen. Wat het waarde voor hem geeft zijn niet de laarzen zelf maar dat Zij ze draagt. Zonder Haar zijn ze mooi maar zonder verdere betekenis. Nu spreken ze tegen hem, dit zijn de laarzen van een Meesteres en hij, hij is een slaaf. Haar slaaf die hier zo voor Haar zit. Naakt en geknield voor Haar is hij op zijn plek.

Ze heeft hem geplaagd dat Ze hem de hele middag zo zou laten zitten en hij vond het prima. Heerlijk zelfs. Zij bepaalt wat er gebeurt en wat hij er van vind doet er niet toe. Zolang hij maar hier mag zijn en Haar laarzen mag likken, Haar vingers mag voelen die zijn tepels pijnigen en zo nu en dan Haar handen door zijn haren voelen gaan. Afwisselend trekkend en strelend. Teder en gemeen.

Hij is het die hier zit en hij is Haar dankbaar daarvoor. Ze weet wat Ze met hem doet en hij met Haar.

Beide worden uit dit intieme moment gehaald door het geluid dat haar telefoon maakt. Niet Haar mobiel die naast Haar licht maar de vaste lijn. Gereserveerd neemt Ze op maar het was kennelijk een beller die Ze verwachte want al snel is alle aandacht die Ze voor hem had verdwenen. Het gaat over een afspraak, hij kan het niet helpen het gesprek enigszins te volgen. Hij zit er zo dicht op dat hij bijna kan verstaan wat er aan de andere kant van de lijn wordt gezegd. Een vrouwenstem, dat kan hij wel horen maar niet de woorden die gesproken worden.

Hij spitste zijn oren als hij Haar hoort zeggen “Nee hoor, je stoort helemaal niet. Ik zit hier met een slaaf.” Hij schrikt even. Het gaat nu over hem. Nee niet over hem, het gaat over hem als Haar slaaf. Dat is nieuw, het geeft hem een gevoel van vernedering, trots en geilheid. Dankbaar geniet hij van Haar hand die door zijn haar gaat. Achteloos knijpt Ze opnieuw in een van zijn tepels. Zijn lichte gekreun breng Haar schijnbaar op een idee.

“Hier, hoor maar.” En nogmaals knijpt Ze, harder dit keer, de telefoon voor zijn gezicht houdend. Hij weet wat Ze wil en zonder daar moeite voor hoeven te doen reageert hij op Haar actie. Venijnig knijpt Ze en precies zoals Ze wil kreunt hij luid in de telefoon.

“Heb je het gehoord?” vraagt Ze belangstellend. “Het kan nog harder hoor.” Het gesprek zet zich voort en even kan hij op adem komen. Nog steeds kijkt hij gehoorzaam naar de laarzen voor hem. Ze lijkt te zien waar hij naar kijkt want behoedzaam prikt Ze eerst met de punt van Haar laars in zijn ballen en plant vervolgens haar zool op zijn pik die daar gulzig op reageert.

“Wacht, ik maak wel even een foto er van. Niet schrikken van een blote pik hè.” Ze lacht erbij, vrolijk en gemeen. In Haar ene hand houdt ze haar telefoon terwijl Ze met Haar andere hand een foto van zijn stijve pik maakt met Haar mobieltje.

“Nog een, dit is wel mooi zo.” Ze drukt Haar laars steviger tegen de onderkant van zijn pik en ballen. Het duurde even voor de foto verstuurd is maar al snel horen ze de ‘ping’ die aangeeft dat er een antwoord was binnenkomt. Er wordt hartelijk gelachen om het resultaat en het gesprek wordt geanimeerd voortgezet. Hij wordt er niet in betrokken. Ze had net zo goed een foto kunnen maken van iets anders dat er niet toe doet.

Gelaten ondergaat hij wat Zij van hem verlangd. Het gesprek kan hij niet meer volgen afgeleid door Haar laars op zijn been en wat er zojuist gebeurde. Hij zit hier naakt op de grond voor een vrouw die naaktfoto’s van hem maakt en doorstuurt naar een andere, voor hem wildvreemde, vrouw. En allemaal alsof het heel normaal is. Wat en of hij er iets van vindt wordt niet eens gevraagd, het doet er niet toe.

“Wat is dat?” Hij schrikt van de boosheid in Haar stem. “Maak die pik stijf. Je weet wat ik wil zien.” Aarzelend begint hij aan zijn pik te trekken, is dit wat ze wil?

“Kom op, zoals je het thuis doet,” spoort ze hem aan. Met lange stroken trekt hij nu aan zijn pik zijn voorhuid ver naar achter trekkend.

“Nee, hij zit zich nu af te trekken. Ik wil natuurlijk wel een stijve pik zien.” Zo is er nog nooit over hem gesproken en alles op een toon alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Plots grijpt Ze hem bij zijn Haar. “Langzaam,” bijt Ze hem toe. “Ik wil niet dat je klaarkomt.”

Hij doet wat Ze van hem verlangd. Aan Haar voeten gezeten trekt hij zichzelf af terwijl Zij een gesprek voert met een andere vrouw.

“Kom je ook?” Hij schrikt even op als hij het Haar hoort zeggen. “We hebben toch al afgesproken, dan kom je gewoon wat eerder.” Geil is hij al sinds het moment dat hij van huis ging maar dit voert het allemaal een tandje verder. Ze gebruikt hem, Ze spreekt over hem alsof hij er niet is met een andere Meesteres en hij zit zich naakt aan Haar voeten langzaam af te trekken.

“Ok, wat je wil maar als je je bedenkt ben je welkom. Vertel eens, wat zal ik met hem doen?” Ze vraagt de andere dame om inspiratie. Dat is ook nieuw voor hem en iets dat hem onzeker maakt. Hij denkt Haar wel te kennen maar de andere Meesteres kent hij niet. Zou ze strenger, sadistischer zijn. Zou ze zijn Meesteres aansporen zaken te doen die nieuw voor hem zijn. Haar uitdagen zijn grenzen verder op te rekken.

“Dat is een goed idee,” hoort hij Haar zeggen. Het onbekende en vooral dat zijn Meesteres iets gaat doen met hem wat een andere Meesteres heeft voorgedragen is nieuw, beangstigend en vooral heel opwindend.

Het gesprek wordt afgerond en Ze laat hem even alleen achter in onzekerheid over wat hem te wachten staat. Zou de andere onbekende Meesteres ook nog komen, zou ze hele grens oprekkende zaken hebben voorgesteld. Het doet zijn geilheid een beetje verslappen tot ongenoegen van zijn Meesteres die dat ziet bij terugkomst.

“Wat heb ik nou gezegd slaaf. Ik wil een stijve pik zien.” Beschaamd stamelt hij zijn excuses wetende dat Zij daar niet van gediend is. Haar toorn en een slag in zijn gezicht helpt hem wel weer snel aan Haar wens te voldoen.

Dankbaar aanvaardt hij Haar hulpvaardigheid. Met een woord of een kleine pijnlijke correctie heeft Ze hem meteen weer waar Ze hem hebben wil. Onderdanig, geil en hijgerig aan Haar voeten.

Wordt vervolgd.

5 reacties op “Een blogje door daren”

  1. Wat bent U toch een boeiende Vrouw, met een geweldige schrijfstijl en ongetwijfeld gebaseerd op heel veel ervaring. Beleefde groet
    slaaf michiel

  2. Prachtig verhaal of is het waar gebeurd?
    Hier draait BDSM toch om, de controle over jezelf aan je Meesteres geven? Niet?
    Grt
    Koen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.