Als je maar niet verliefd op me wordt!

Ik liep vanmorgen te bedenken dat heel veel mannen naar ‘echt’ zoeken, maar wanneer het dan eindelijk voor hen staat jaagt het ze angst aan.
Je hoort ze bijna denken; “Ze vindt me echt leuk! ” En dan volgt het zinnetje;

‘”Als je maar niet verliefd op me wordt!”

Wat arrogant, denk ik dan. Kan een vrouw niet, net als een man, ook alleen maar gewoon lust ervaren? Ik noem mijn slaven lustobjecten. Dat zijn ze voor mij. Mannen waar ik eigenlijk stiekem meer mee zou willen, maar wat ik mezelf niet toesta, omdat de ervaring leert dat je dan gewoon een vrouw wordt!
Juist het onbereikbare maakt het zo geil.

Zonder die wederzijdse hunkering kan ik trouwens ook niet. Of ik kan beter zeggen; “Wil ik niet!” Ik wil net zoveel plezier hebben als mijn slaaf. Net zo geil zijn. Net zo ervan genieten als hij. En ik vind het heerlijk om ze te vragen; “Hou je van me?” En ze volmondig te horen antwoorden; “Ja Meesteres!” Zonder twijfel, zonder angst, omdat ze weten dat ze veilig bij mij zijn. Ik zal het nooit tegen ze gebruiken.

Ik heb nog nooit tegen iemand gezegd; “Als je maar niet verliefd op me wordt!”
Waarom zou ik? Wordt lekker verliefd. Laat die vlinders fladderen. Geniet van het gevoel. Je hoeft er toch niets mee?

Verliefdheid is een vorm van psychose, schreef Carl Jung ooit. Misschien dat we er daarom zo bang voor zijn? Laatst haakte er zelfs iemand af omdat hij ‘niet één van die mannen uit mijn verhalen wilde worden ! ‘

(Ah, kijk! Nou is hij toch zo’n man geworden! 😉

Dat hij mij benaderde, laat ik hier maar even buiten beschouwing. Het gebeurd wel vaker. Ik kijk er niet meer van op. Sommige mensen dromen hun hele leven van iets, maar het blijft bij dromen en ergens begrijp ik dat ook wel. Als je vindt waar je altijd van gedroomd heb, de man mag (moet!) zijn die je altijd heb willen zijn, dan wil je toch niet meer naar huis? Wat moet je daar nog? Je wil bij Haar blijven wonen!

Onzin. Natuurlijk wil je naar huis en Zij wil ook dat je naar huis gaat, hoe leuk Ze je ook vindt. Maar het is grappig om het eens een keertje om te draaien.
Want wie angstig piept; Als je maar niet verliefd op mij wordt!” is zelf als de dood om verliefd te worden. Het is allemaal projectie.

Dus; Niet meer doen! Ik zal je echt niet stalken of je konijn koken. Ik heb er geen tijd voor. Misschien dat ik je in een verhaaltje stop, maar zelfs dan is er geen mens die jou herkent, want ik ben goed opgevoed en zeer discreet.

En nu niet verliefd op me worden hé!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.