Beest!

Hij had lef en zijn daden waren verrassend. Dus ook al had ze zich moeten haasten, iets waar ze een hekel aan had, net als aan ongelakte nagels en regen en wind, ze was niet geïrriteerd toen ze in de auto stapte. En wat ze zag beviel haar; Een man, maar met de uitstraling van een jongen, zeker toen hij begon te zeuren als een jongen of ze geen koffie konden drinken bij haar, in plaats van buiten de deur.

Maar ze had plannen met hem en dus negeerde ze zijn gejengel en zette ze door wat ze van plan was. Hij zou de magie niet verbreken, daar zorgde zij wel voor. Want wat wist hij van magie? Had hij door dat hij behekst werd? Betoverd door de blik in haar ogen en de dingen die ze zei. Zo gevaarlijk. Hij leek nu al verslaafd en zij genoot van wat ze teweeg bracht, wetend dat dit nog maar het topje van de ijsberg was, of beter gezegd; De vulkaan!

Ze stelde zich voor hoe hij naakt tegenover haar zou staan. Zijn handen vast gebonden boven zijn hoofd en zijn lichaam wat kronkelde van verlangen. Ze zou hem opdragen stil te staan, een bijna onmogelijke opgaaf! Zeker wanneer haar nagels over zijn huid gleden en haar tanden zijn tepels zouden strelen. Ze zou hem iets leren wat hij nooit meer zou vergeten. Vanaf volgende week zouden de woorden passie, overgave en hunkering een andere betekenis krijgen.

Ze wilde hem niet temmen, al dacht hij van wel. Ze hield van het beest wat ze even had mogen aanschouwen, ongeremd en vurig. een beest wat manieren moest leren, zoals een hond moest leren niet zijn neus in je kruis te duwen of tegen je been op te rijden, hoewel de drang daartoe altijd aanwezig zou zijn, zou hij leren zich te beheersen en de moeite die het hem koste zou haar opwinden en hij zou het ruiken…

En dan…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.