Begeerte (voor R)

De begeerte van de Meesteres. Vaak zo misverstaan! Want wat begeert Ze eigenlijk? Je onschuld, je overgave, of het beest wat ergens, diep van binnen, in jou verscholen zit? En wat, als dat tevoorschijn komt? Ze is niet de persoon om je te ketenen en te temmen, om je daarna door een hoepeltje te laten springen. Integendeel!
Ze zou je bevrijden.

Maar of je daarop zit te wachten?

Want de meeste beesten willen niets liever dan zo snel mogelijk terug hun kooi weer in. Hoe durft Ze, hun rust te verstoren! Natuurlijk wensen ze gevoed te worden, maar niet op de manier die Haar voor ogen staat!
Zij die hun honger accepteert, maar zelf geen hapklare brok wenst te zijn, alleen geschikt om hen te voeden.

Zij wenst ook gevoed te worden…

Maar hoe voed je een Meesteres? Door stil in een hoekje te blijven zitten tot je gevonden wordt? Wachtend tot Ze je smeekt om uit je schulp te kruipen?

Je zou beter moeten weten!

Wie is Zij eigenlijk in jouw ogen; Een onverzadigbare vrouw, een mannenverslindster? Of kijk jij ver voorbij al die vooroordelen,
verder dan de meesten ooit durven kijken? En durf je Haar te verleiden jouw dromen waar te maken, zonder Haar eigen dromen te verstoren?

Durf je dat?

Want als dat zo is, dan zal Ze de deur van jouw kooi op een kiertje zetten, je gegrom negeren en niet alleen Haar hand, maar ook Haar nek uitsteken, om je daar te brengen waar je altijd al hebt willen zijn.

Geboeid

Maar niet minder geboeid dan Zij…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.