Begrijp je?

"Ik snap de behoefte om je eigen standaard, manier en niveau te hanteren", schreef iemand mij laatst en ik antwoordde;

"En dat moeten we ook altijd blijven doen!"

Want dat is wat mij uniek maakt en af doet wijken van de rest. Het zijn mijn teksten in de eerste plaats, die aantrekken. De foto's zijn een leuke toegift, maar zeker niet het allerbelangrijkste.
Als ik me door iedere "slaaf" moet laten likken en neuken "omdat iedereen dat doet tegenwoordig", dan houdt het op.

Ik ben niet iedereen.

En dat geldt ook voor voor jou, als slaaf. Je hoeft je echt niet direct bij binnenkomst als een hondsvot te laten behandelen, als dat jouw ding niet is en als je niet van elektro of anaal houdt, dan is dat jammer, maar niet onoverkomelijk. Want de tijd zal leren dat wat eerst allemaal zo belangrijk leek, helemaal niet meer zo belangrijk is....

Bij de juiste persoon en in de juiste handen.

Ik heb ook nooit dingen gedaan die me tegen stonden en ben altijd dicht bij mezelf gebleven, wat voorheen in de studio's best lastig was, omdat daar van je verwacht wordt dat je geen eigenheid bezit. Ik moest het doen zoals de Hoofd Meesteres het deed , scheldend en schreeuwend vaak, niet mijn ding. Ik ben een Tedere Meesteres, die fluistert en die ontroerd kan raken door de overgave van mijn slaafjes.

En dus ga ik mijn eigen weg. Me niets aantrekkend van 'hoe het hoort', maar uitsluitend drijvend op mijn gevoel, samen met mensen waarvan ik denk dat ze het begrijpen. Niets is zo erotisch als spelen met lust, dat gaat veel verder dan gewone seks, maar het is ook veel intensiever!
Want om een goede Meesteres te zijn heb je een groot inlevingsvermogen nodig en veel empathie. Ook moet je inventief zijn en een rijke fantasie hebben om het spannend te houden. Het riedeltje; knielen, laarzen likken, blah, blah blah... heb ik nooit aan mee gedaan. En ik mag aangeraakt worden, niet seksueel, maar wel liefdevol.

Ik ben een Meesteres die slaven altijd heel dichtbij liet komen, letterlijk en figuurlijk. Dat 'mocht' niet en dat 'hoorde' niet, volgens andere Meesteressen. Tegenwoordig lijkt seks erbij te horen. Tijden veranderen. Maar wat maakt een meesteres een Meesteres? Ik vind facesitting en plasseks ook te intiem om zomaar even bij een wildvreemde voorbijganger te doen. Waarom zou ik? En waarom zou jij dat willen? Omdat het zo 'geil' is? Als het alleen maar daarom gaat, heb je het niet goed begrepen.

Dan heb je MIJ niet goed begrepen.

Als mijn slaven zeggen dat ze van me houden, geloof ik ze. Ik houd ook van hen op die intense, intieme momenten die we samen delen en waarbij we de wereld buiten sluiten.
Dat is geen standaard gedrag, maar ik ben ook geen standaard Meesteres.

Jij zoekt meer?

Ik ga niet voor minder....

Meesteres Misty

2 reacties op “Begrijp je?”

  1. Nee U bent geen standaard Meesteres 😉 , U bent een prachtig mooi gevoelig persoon en een “One Of a Kind” Meesteres 😉 😉 🙂
    En mijn wens is dat u altijd zo blijft ! 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.