Beloftes

Het is leuk om te schrijven en te bellen met mij, omdat ik altijd netjes terug schrijf en gezellig ben aan de telefoon, dus dat begrijp ik best. Wat ik niet begrijp is dat er altijd beloften schijnen te moeten worden gedaan die, in de meeste gevallen, nooit nagekomen worden.

Ik stuur nooit aan op een afspraak, ik dwing niets af en ik eis niets op en dat is natuurlijk een super veilig concept om allerlei vage beloften te doen die de spanning (voor de beller) op kan voeren tot grote hoogten, maar die mij telkens weer blijft verbazen.

Want sommigen van jullie zijn echt leuk en lijken vreselijk serieus te zijn, maar het is gewoon een spel, een spel waar, in de meeste gevallen, Meesteressen altijd van beschuldigd worden; Het is toch niet echt, Ze doet maar alsof, ze meent er toch niks van!

Het is dus gewoon projectie.

Want als Meesteres hoef ik helemaal niets af te dwingen. Ik heb daar ook geen zin in. Als er wederzijdse chemie is, is dat heerlijk, en zeldzaam bovendien, maar ga geen valse beloften doen, om aandacht van mij te krijgen. Het is niet nodig. Die aandacht had je al. Het is ook een beetje kinderachtig voor een volwassen man om op die manier aan zijn gerief te komen. En goedkoop. Want een Meesteres die ervan uitgaat dat jij geen "drooggeiler" bent en geen "faker" , die gaat er dus van uit dat jij gewoon een toffe vent bent, die interesse heeft in SM en op zoek is naar diepgang. En dat hoeft niet eens met Haar te zijn!

Want ik vind het gewoon leuk om je een kijkje in de keuken te geven. Om je te vertellen hoe mooi het is en hoe lekker. Hoe ver het kan gaan als de juiste persoon voor je knielt. Hoe lang die relaties soms duurden en nog steeds duren! Ik doe dat niet om zieltjes te winnen, maar puur uit liefde voor wat ik doe en om duidelijk te maken dat SM meer is dan alleen maar meppen en laarzen likken. Veel meer. Wat je daar mee doet, is verder aan jou. Als mij bellen voor jou betekent dat je gelijk een afspraak moet maken, omdat IK dat verwacht, dan zit je dus helemaal fout. Ik verwacht nooit iets. Want heel eerlijk? Van de honderd bellers, zijn er misschien maar twee die echt serieus zijn, de rest vindt het alleen maar spannend en geil.

En natuurlijk is het ook spannend! Zeker als je helemaal niks gewend bent. Maar onthoud dat het geen 0906 lijn meer is die je belt. De Meesteres moest het toch uit liefde doen? Anders was het niet echt. Dus als Ze jou gratis te woord staat, behandel Haar dan met respect. Beloof niks, om daarna af te haken met een stijve nek of een koortslip. Zeg gewoon eerlijk; "Ik durf het niet in het echt!"

Dan heeft Ze ook respect voor jou.

Meesteres Misty

Meesteres Misty

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.