Over een boek en echte slaven.

Mijn vriendin zat geduldig te wachten tot ik uitgepraat was aan de telefoon. “En, komt hij langs”? vroeg ze nieuwsgierig.
“Natuurlijk niet”, antwoordde ik lachend. “Het knulletje is nog maar 28 en denkt dat SM alleen met vernederen en bespuugd worden te maken heeft”. Mijn vriendin keek verbaasd op, “waarom praat je er dan zo lang mee?” vroeg ze. “Omdat ik het razend interessant vind hoe ze denken!” riep ik enthousiast. “Je weet toch dat ik een boek aan het schrijven ben?” Ze knikte dat ze dat wist, “dus het is puur research?” vroeg ze. “Precies” antwoordde ik.

Want heel eerlijk, sinds ik een gewoon telefoonnummer laat zien, wordt ik overspoeld door een nieuwe generatie “slaven” die allemaal zeggen graag langs te willen komen. Dat is niet waar, dat weet ik ook wel, maar dat is geen probleem. Ik doe alsof ik niet doorheb dat ze voor een goedkoop geil gesprek bellen en ik laat ze gezellig praten, terwijl ik ondertussen notuleer. Ze vertellen véél! Ze willen ook heel veel. Ze willen dus vernederd worden en bespuugd en ze willen mij graag horen vertellen wat ik allemaal met ze zou gaan doen, als ze hier zouden zijn. Soms hoor ik ze zelfs stiekem met zichzelf spelen. “Wat triest!” zei mijn vriendin. “Schamen ze zich dan niet?”

Nee, schaamte kennen ze niet echt, zei ik. Sommigen klinken heel beschaafd, geen domme jongens, maar ze zijn duidelijk doodsbenauwd voor het echte werk, dus behelpen ze zich op deze manier. “Een beetje goedkoop, zei mijn vriendin. Dat klopt, zei ik, ik hoef ze geen royalty’s te betalen voor alle informatie die ze mij verstrekken, net zo min als dat ze mij hoeven te betalen of dankbaar moeten zijn voor het gratis gesprek. “Je gebruikt ze dus?”, zei mijn vriendin. “Zoals ze mij ook gebruiken”, zei ik, ik zie er geen kwaad in. De naam die ze opgeven is toch altijd nep, dus ik ben een writer die met een ghost praat, een ghostwriter!

“Het zijn ook geen echte slaven hoor”, zei ik vergoelijkend, “daar gaat mijn boek ook over; dat echte slaven tot het uitstervend ras behoren, net als echte Meesteressen. Er zijn er nog maar een paar van over. De jongetjes die tegenwoordig bellen en langs willen komen denken echt dat ik op hun zit te wachten, want dat zijn ze gewend, zoals ze ook gewend zijn seks te hebben met een meesteres”. “WAT??? SEKS???” riep mijn vriendin, want zij is nog een echte old school Meesteres, waar slaven het niet in hun hoofd zouden halen om zelfs maar haar arm aan te durven raken. De straf zou niet mals zijn! Dat ze tegenwoordig ook allemaal facesitting verlangen, hield ik dus maar wijselijk voor me, ik wilde haar niet nog meer van streek maken.”

Ik heb het zelf altijd over ‘voor’ en ‘na’ de vijftig tinten, want dat boek heeft SM er niet leuker op gemaakt. IEDEREEN ‘doet’ tegenwoordig aan SM en het is lastig nog een echte serieuze slaaf te vinden, die niet op zoek is naar goedkope kinky seks, maar naar een Echte Meesteres. “Die jochies kennen dus echt het verschil niet?” vroeg mijn vriendin verbaasd. “Jammer genoeg niet”, zei ik, “maar mijn boek zou leerzaam kunnen zijn, het is altijd fijn om jezelf te herkennen in een verhaal, toch?”

Mijn vriendin had Haar twijfels.

Wat denken jullie? Is dit satire, of schrijf ik echt dat boek? Bel me gerust om erover te praten.

Meesteres Misty

6 reacties op “Over een boek en echte slaven.”

  1. Ben erg benieuwd en bespreek graag het boek en de emotie en dillema’s vanuit een ander perspectief (de slaaf), die je zo goed aanvoelt en soms horendol maakt. De echtheid die jij toont en de rest die hem onterecht afschermt met de beste bedoelingen van de wereld. Heb je al een titel?

 1. Meesteres Misty,
  Als je dit boek schrijft, wil ik het dolgraag lezen.
  Ook ik worstel met de gedachten “Ben ik een slaaf?”. Wat is trouwens een echte slaaf? Ik weet wel dat ik bij mijn Meesteres mijn gevoelens vrij kan uiten en niet bestempeld zal worden als ziek of pervers. Ik praat met haar over de vele aspecten van BDSM en ben bij elk bezoek telkens opnieuw op ontdekking in deze wereld.
  Elke slaaf/sub ziet een eigen invulling van zijn dromen en van zijn Meesteres zoals ook in de vanilla wereld iedereen wel een ideale partner voor ogen heeft. Sommige slaven zullen fake zijn zoals ik dagelijks fake mensen tegen kom.
  Na de verschillende boeken “50 tinten …” is SM iets meer in de openbaarheid gekomen, maar uit de kast komen is voor velen nog een stap te ver.
  Ik hoop dat een Meesteres haar slaven begeleid om telkens een stuk meer van zichzelf te vinden.
  Groetjes
  Koen – sub13

 2. Helⅼo, I reaⅾ your new stuff on a regսlar bаsis. Youг writing style іs awesome,
  keep up the good woгk!

 3. Hallo Misty,

  Met veel plezier lees ik u verhalen en columns.
  Ben het niet altijd met u eens maar dit terzijde.
  Maar eerst zal ik mezelf even aan u voorstellen,ik een man van 60 jaar en heb op sm gebied wel de nodige ervaringen op gedaan.
  Zo wist ik al vrij vroeg wat mij sexueel opwond, en waar mijn sexueele behoefte lagen. Ook ik heb me dikwijls afgevraagd wat is nu echte slaaf.
  In mijn fantasie kan ik u hierop wel antwoord geven , maar dit strookt niet met de werkelijkheid.
  Als jongeman fantaseerde ik er vaak over om met een meesteres een 24/7 relatie te hebben en haar totaal slaaf te zijn.
  Nu na vele jaren weet ik dat het niet bestaat en ook niet wenselijk zal zijn.
  Want het zal voor mij betekenen dat ik mijn eigen identiteit zal moeten opgeven.
  En ik denk dat onmogelijk is, maar is een blijft een mooie fantasie.
  In mijn eerdere relatie met vrouwen zocht ik altijd wel de grenzen van sm tijdens de sex en ik moet zeggen sommige gingen daar wel in mee maar uiteindelijk lopen deze relatie ook stuk.
  Net zo goed als je van een man die niks heeft met sm een slaaf kan maken moet je dit anders om ook niet willen van een vrouw .
  Ik ben in gelukkig altijd in de gezegende omstandigheden geweest om een commerciële meesteres te kunnen betalen en heb daar altijd hele leuke contacten mee gehad. Zo zal ik nooit mijn eerste meesteres Olga vergeten die mij en mijn gevoelens respecteerde en mijn liet inzien wat sm echt in hield. Ik heb toen wel voor mezelf de beslissing genomen dat ik in een relatie eerlijk moest zijn en er duidelijk vanaf het begin moest over praten.
  Dit heeft mij zeker wel pijnlijke dates opgeleverd maar ik hield me vast aan mezelf in de overtuiging dan maar geen relatie.
  Op mijn 35e jaar werd mijn geduld beloond en ben ik mijn huidige vrouw tegen gekomen.
  Het heeft haar echt heel veel moeite gekost om mij ervan te overtuigen dat zij hij het niet voor mij deed of voor mij een behoefte invulde maar echt genoot van ons spel en mijn onderdanigheid naar haar.
  Het genot zat er voor haar in dat ik een stoere vent was naar de buitenwereld en bij haar geheel mezelf kon zijn. zowel als onderdanige als klein jongetje dat eigenlijke snakte naar liefde .
  We hebben samen hele mooie en intentense sm ervaringenbeleefd, zowel binnenhuis als buitenhuis. Maar ook in het buitenland.
  Onze relatie was compleet.
  Na bijna 20 jaar kwam er door een ernstig noodlot een einde aan ons intensieve seksleven mijn vrouw/meesteres kreeg een beroerte en veranderd daar als persoon sex werd meer knuffelen.
  We hebben toen samen alle sm attributen en kleding ritueel verbrand en zijn aan nieuwe fase in ons leven begonnen.
  Niet dat ik geen behoefte meer heb aan sm maar uit respect voor mijn geliefde en die mooie jaren die we wel hebben gehad kan ik hier mee leven.
  Ik surf wel over het internet en laat dan ook mijn fantasie wel gaan .
  Maar het blijft dan bij mastruberen en ik denk dat ik daar niemand kwaad mee doe.
  Al zal ik een meesteres willen bezoeken en dat in mijn fantasie ook best wel zou willen doen.
  Zal dit voor mijn als verraad voelen naar mijn vrouw. In mijn gedachte ben ik niet alleen haar man maar ook haar slaaf.
  Dit zal voor de rest van mijn leven zo blijven .
  Dus vroeg ik mezelf af ben ik een echte slaaf .
  Het antwoord wat ik mezelf en u kan geven is volmondig ja.
  Ik las een keer een spreuk.
  Het is de vrijheid van de mens om zelf te kiezen wiens slaaf hij wil zijn.
  Ik heb die keus 25 jaar geleden vrijwillig gemaakt en ben er heden vandaag de dag nog ziels gelukkig mee.
  Een dankbaar mens

 4. Meesteres Misty

  Allereerst ; Hartelijk dank voor jullie reacties, dat waardeer ik echt. En john, jouw verhaal ontroerde me! Mooi dat je het wilde delen. Want natuurlijk bestaat het wel, ik heb de voorbeelden ervan gezien en in handen gehad. Maar er is veel veranderd de afgelopen jaren, de fantasie strookt niet echt meer met de werkelijkheid (de werkelijkheid zoals ik die ooit kende) en dat vind ik oprecht jammer. Want niets is mooier dan de macht gewoon uit handen geven, zonder van alles te eisen en zonder over mijn schouder alweer uit te kijken naar het volgende (oppervlakkige) avontuur. Zo bereik je nooit die diepgang die er uiteindelijk nodig is om de fantasie tot leven te laten komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.