Coaching!

I

Hij belde me vaak. Wilde naar een Meesteres, maar durfde niet. Tot ik de knoop voor hem doorhakte. “Als we het nu eens geen sessie noemen, maar coaching? Ik kom naar jou toe en zal je laten zien, en laten voelen, wat er mogelijk is. Jij kiest de locatie en er gebeurt niets wat jij niet wil.”
Een afspraak werd gemaakt.

Hij had een goede plek gekozen, zag ze, toen ze de hal van het hotel binnen stapte. De entourage was luxe genoeg om niet uit de toon te vallen. Gekleed in een zwart mantelpakje met een witte blouse, een luxe koffertje op wieltje achter zich aan trekkend, leek ze op een zakenvrouw op doorreis. Achter de balie was iedereen druk bezig, dus liep ze, zonder zich te melden, rechtstreeks door naar de lift die al verwelkomend open leek te staan voor haar. Zonder op of om te kijken drukte ze op het knopje van de twaalfde etage. Een vrouw op weg naar haar cliënt. Voor coaching.

Op de vierde etage stopte de lift en stapte er een man in die haar nieuwsgierig opnam. Ze deed net alsof ze niet zag hoe zijn ogen over haar lichaam langzaam naar beneden dwaalden, om even verrast te blijven steken bij de jarretelles, waarvan de afdrukken vaag te zien waren door de fijne stof van de keurige zwarte rok die ze droeg. Ze draaide zich een kwartslag om, zogenaamd om de tijd op haar mobieltje te controleren, hem daarmee een blik gunnend op de kousen met naad en de pumps met naaldhakken. Ze hoorde hoe er een zucht aan zijn lippen ontsnapte, net voordat ze haar etage bereikt had. Toen ze langs hem liep de gang op, zag ze uit haar ooghoeken hoe hij een kaartje in haar tas stopte. Ze draaide zich om, vlak voordat de deuren zich tussen hen sloten en glimlachte liefjes.

Ze zou hem later bellen. Nu nog niet. Ze had andere dingen te doen. Zaken waar ze zich op verheugde. Ze voelde zich bijna even, heel ondeugend, een escort! In haar koffertje zaten een leren korset en hoge laarzen, maar ook pols en enkelboeien, tepelklemmen, zwepen, een blinddoek,een elektroapparaat en een voorbinddildo. Alles wat nodig was voor de les in Macht en onmacht die ze hem zou gaan geven. Ze zag het kamernummer waar ze moest zijn en toetste zijn nummer in op haar mobieltje.
‘Roomservice” fluisterde ze.

De deur ging open.

II

Omdat ze telefonisch al genoeg informatie had gekregen, had ze besloten niet teveel tijd te verdoen met praten nu. Hij leek op zijn stem, sexy en onzeker en ze hoopte dat ze meer zou mogen doen dan alleen maar uitleg geven! Ze legde hem snel uit wat de bedoeling was. “Wijs me de badkamer, zodat ik me kan verkleden. Als ik terug kom ben je naakt en wacht je op mij zoals jij denkt dat de bedoeling is. Als het mij niet bevalt, zal ik je corrigeren.”
Hij knikte zenuwachtig en ging haar voor naar de badkamer. “Vergeet je niet iets?”, vroeg ze, terwijl ze naar het koffertje keek wat nog bij de deur stond. Vlug liep hij terug om zijn fout goed te maken en ze knikte goedkeurend. “Je hebt een kwartier. Dus tijd genoeg om je uit te kleden en iets te drinken voor me in te schenken”. Ze zag een koffiezetapparaat op het kastje staan. “Koffie is prima”.

Zonder het antwoord af te wachten sloot ze de deur en begon zich te verkleden. Het leren korset en de hoge laarzen was iets waar hij van droomde. Iets waarvan hij dacht dat het belangrijk was. Zij wist wel beter, maar wilde zijn droom niet verstoren. De eerste ervaring moet de mooiste van je leven zijn, vond ze. Onvergetelijk. Ze ritste haar laarzen dicht en bekeek zichzelf in de spiegel. De Meesteres in vol ornaat, zoals ze het zelf altijd noemde. Vroeger had het haar geholpen Dominant te zijn, nu zou het hem helpen onderdanig te zijn. Ze deed de deur van het slot en liep de kamer in.

Hij zat naakt in het midden van de kamer, zoals ze hem gezegd had dat te doen. Maar in plaats van op zijn knieën, zat hij op een stoel! “Je begrijpt het nog allemaal niet zo goed hé?”, vroeg ze. “Je zit in mijn stoel.” Hij lachte nerveus en zei “Jouw stoel?”

Ze stond vlak voor hem en hoorde hoe zijn adem stokte toen haar hand, hard en onverwachts, zijn wang raakte. “Les 1, Manieren”, zei ze. “Jouw plaats is daar, op de grond, aan mijn voeten. En niet omdat ik dat graag wil, maar jij! Ja toch?” Razendsnel liet hij zich uit de stoel glijden om terecht te komen voor haar voeten. “Juist”, zei ze, terwijl ze ging zitten en genietend een slokje van haar koffie nam.

III

Ze liet hem haar koffer uit de badkamer halen en begon de spullen die erin zaten uit te stallen op de salontafel. “Let goed op”, zei ze. “Je mag drie dingen uitzoeken die je graag zou willen ervaren, maar denk goed na voordat je dat doet! Want wat het meest pijnlijke lijkt zou het minst pijnlijke kunnen zijn, en andersom. Het zijn niet de spullen die belangrijk zijn, maar wat IK ermee doe.”

Hij knikte dat hij het begrepen had en wees op de boeien, de halsband en de blinddoek. Ze lachtte.

Ze voelde hem sidderen toen de halsband om zijn nek sloot. Daarna deed ze hem de pols en enkelboeien om en als laatste de blinddoek. Zijn handen maakte ze vast op zijn rug. “je begrijpt nu vast wel”, zei ze, terwijl ze ontspannen achterover leunde, “wat ik net bedoelde? Je koos voor Machteloosheid. Het gevaarlijkste onderdeel van een sessie!”
Ze streelde zijn wang en hij deinsde terug alsof ze hem geslagen had. “Begrijp je?”, fluisterde ze. “Nu kan ik alles doen wat ik met je wil. Je bekijken, strelen, slaan. Je ziet niets aankomen. Voel je wat ik bedoel?”
Zachtjes kneep ze in een tepel. ”Voel je?” Hij kreunde zacht: ”Ja”.

“Een echte Meesteres”, zei ze, “zou nu aan je vragen, Wat ja?” Er wordt verwacht dat je met twee woorden spreekt en ook dien je Haar niet te tutoyeren, maar netjes met U aan te spreken. Omdat ik je Meesteres niet ben, maar alleen maar je coach, zal ik je daar niet voor straffen. Iets wat ik sowieso al nooit doe, want onderdanigheid dient niet afgedwongen te worden. Maar dat is mijn idee. Jij hoeft deze informatie alleen maar op te slaan. En nog iets, dit“, zei ze, terwijl haar hand zich om zijn stijve lul sloot, ”is ook iets waar niet iedere Meesteres blij van wordt. Sommigen wensen zelfs dat hij slap blijft!”

(Hoe Ze het in godsnaam voor elkaar kregen! Het was haar nog nooit gelukt. Ze wist niet eens hoe een slappe pik eruit zag.) Maar dit waren gedachten die ze niet hardop uitsprak. Hij moest leren hoe hij zich bij anderen diende te gedragen. Hoe zij het zag was in dit geval totaal niet van belang. Het ging hier om hem. Om zijn geluk!

IV

Ze deed zijn blinddoek af en keek hem strak aan. Hij sloeg devoot zijn ogen neer en bijna had ze hem daarvoor willen corrigeren. Gelukkig herinnerde ze zich wie ze was, zijn coach!

“Heel goed!”, zei ze dus maar. “Je mag een Meesteres nooit in de ogen kijken. Dat wordt als heel brutaal ervaren.” Ze wees naar de tafel waar de spullen op lagen. “Is er iets wat je zou willen vragen daarover? Ga gerust je gang dan.”
Hij wees op de tepelklemmen. “Zou ik die eens mogen zien?”, vroeg hij verlegen. “Dat mag”, zei ze. Ze pakte twee groene schaartjes met een kettinkje ertussen en liet hem zien hoe ze werkten, dat er drie verschillende standen op zaten, van zacht naar hard. “Het opzetten is het minst pijnlijk” , zei ze. “Mag ik het voelen?” vroeg hij. “Natuurlijk”, zei ze verheugd.

Voorzichtig plaatste ze eerst de ene en toen de andere klem op zijn tepels. Hij kreunde.
Even sloot ze haar ogen van genot bij het horen van dat geluid. Oh wat klonk hij lekker! Maar dat was niet hoe het hoorde, bedacht ze zich opeens!
“Het is de bedoeling dat je geen geluid maakt”, zei ze dus streng. Goh, dit was moeilijker dan ze gedacht had, Je niet verplaatsen in de slaaf, maar in een andere Meesteres. Hoe die het wensten. “Ik wens precies het tegenovergestelde”, dacht ze verbijsterd. Niet de slaaf, maar zij, had moeite om bij de les te blijven! Gelukkig had hij nog steeds zijn ogen neer geslagen, zodat hij niet zag dat ze bloosde!

“Is er nog iets wat je zou willen weten of ervaren?”, vroeg ze daarom zakelijk, terwijl ze de tepelklemmen voorzichtig verwijderde. Nu wees hij op de voorbinddildo! Als hij maar niet zou vragen of ze hem wilde neuken, want dan viel ze door de mand! Het beeld wat hij van Meesteressen had, was dat het koele en ongenaakbare vrouwen waren, die zelf niets voelden bij wat ze deden. Hem neuken zonder geil te worden, was een onmogelijke opgaaf voor haar!

“Wil je niet liever eerst de zweep voelen?” vroeg ze daarom snel. “Zo’n dildo kan behoorlijk heftig zijn hoor, voor een onervaren slaaf!” Verlegen vertelde hij dat hij vaak op die manier met zichzelf speelde en best wel wat gewend was op dat gebied en dat hij dolgraag eens wilde ervaren hoe het zou zijn om door een Meesteres geneukt te worden.

“Oké”, zei ze, terwijl ze opstond en de gordel van de tafel pakte. “Maar ik ben je coach, geen Meesteres. Dus verwacht er niet te veel van!”

V

Ze maakte zijn handen los en gebood hem op zijn knieën te gaan zitten. Zakelijk liet ze hem zien dat er altijd een condoom om het speelgoed gedaan werd en dat het glijmiddel wat ze gebruikte speciaal bestemd was voor anale spelletjes. Niet dat het haar echt afleidde. Hij had een schitterende kont en de houding waarin hij op haar wachtte liet haar ook al niet onberoerd. Waar was ze aan begonnen? Dacht ze te kunnen coachen zonder gevoel, als spelen zonder gevoel haar al niet eens lukte?

Al de verhalen over pijnlijke ervaringen ten spijt, kon ze zich er niet toe zetten hem dezelfde ervaring te bezorgen. Ze drukte de lul tegen zijn gat zonder te duwen en voelde hoe hij zijn kont naar achteren duwde en hoe het ding, bijna moeiteloos, naar binnen gleed. Langzaam begon ze hem te neuken, met alle zelfbeheersing die ze op kon brengen. “Oh ja, neuk me, neuk me Meesteres!” kreunde hij. Hij had het gezegd. Uit zichzelf. “Meesteres!” En dus vergat ze waarom ze eigenlijk gekomen was en liet ze de Meesteres op hem los. “Trek je af!”, siste ze, “maar waag het niet om klaar te komen! Als je klaar komt is het voorbij!”

Voorbij? Ze moest lachen om haar eigen dreigement. Ze was hier inmiddels al drie uur en er waren nog zoveel dingen om uit te leggen, te laten voelen en te laten zien! Facesitting, breathecontrol, elektro en golden shower, om er maar een paar te noemen. De mogelijkheden waren eindeloos. Binnen een uur zou haar dat nooit gaan lukken, maar zij was ook geen echte Meesteres natuurlijk. Een prachtig excuus om nog een keer met hem af te kunnen spreken! Ze zou hem coachen tot hij de perfecte slaaf zou zijn en hem dan laten gaan. Ervaring opdoen. En hopen dat zijn eerste ervaring de allermooiste zou zijn. Net zo mooi als haar eerste ervaring als live coach!

– einde –

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.