De Wasknijperman

Soms word ik benaderd door mannen die zeggen dat ze mij ooit ontmoet hebben (en nooit vergeten zijn) en dat is leuk!
Laatst was er weer zo één; We hadden elkaar tien jaar geleden ontmoet in Vlaardingen, ik had houten wasknijpers op zijn tepels gezet en hij had mij mogen likken.

Fout. Fout. Fout.

Vlaardingen is al veel langer geleden, houten wasknijpers gebruik ik alleen om de was mee op te hangen en in Vlaardingen werd niet gelikt!

Maar ik speelde het spel mee; Ik zei; “Goh, wat ontzettend leuk! En ik moet jou wel heel erg lekker hebben gevonden, dat jij dat mocht bij mij!.
“Ja”, antwoordde de man, “U was erg gecharmeerd van mij”.

Nou moeten jullie weten dat ik mannen waar ik erg gecharmeerd van was, NOOIT vergeet! Echt niet.
Ik heb wat dat betreft het geheugen van een olifant. En deze man loog. Maar ik nodigde hem uit voor de koffie en hij kwam. Met een prachtige bos bloemen en… twee zakken houten wasknijpers. Zich vast en zeker verheugend op een Meesteres die hem dolblij als wasrekje zou gaan gebruiken. Alleen, dat deed ik dus niet.

Ik gaf hem waar hij voor gekomen was; koffie. En ik zag hoe hij in nog geen anderhalf uur tijd elf sigaretten rookte. “Goh, ben je een beetje nerveus?” vroeg ik liefjes. Ja, hij was heel nerveus! Het trillende spiertje in zijn wang bewees dat dat in ieder geval niet gelogen was.

“Gaan we nog een keer spelen?” vroeg ik hem, terwijl ik mijn armen om hem heen sloeg en me pesterig tegen zijn rug aandrukte. Ja natuurlijk gingen we dat doen. Hij zou mailen! Waarschijnlijk tussen kerst en oud en nieuw, want dan was het wat rustiger op zijn werk.

Ik hoorde de leugens glimlachend aan. Want als ik één ding zeker wist; ik had nooit met deze man gespeeld en gelikt had hij mij zeker niet! Laten we het erop houden dat het niet echt mijn type was. Niet sexy, niet spannend en, bovenal,  niet eerlijk.

Toen hij weg was wist ik dat ik hem nooit meer zou horen of zien, maar ik was niet boos. Ik vond ‘m een beetje zielig, dat wel. De wasknijpers heb ik gehouden om de was mee op te hangen en de prachtige bloemen hebben langer dan een week gestaan.

Dus, beste wasknijperman,

ik hoop dat jij ook een leuk uurtje heb gehad met een Meesteres die duidelijk doorhad dat jij niet was wie je zei te zijn maar die het goedkope spelletje leuk meespeelde, omdat ze daar gewoon even zin in had. Die genoot van jouw zenuwen en die jou lekker niet de kelder liet zien omdat Ze wist dat Ze jou daar nooit wilde hebben. Ze had niets gevoeld in jouw aanwezigheid, geen greintje opwinding.

En houten wasknijpers! Echt???  Ga je maar diep schamen over zoveel onervarenheid en rook niet zoveel, dat is slecht voor je gezondheid!

Groet,

Meesteres Misty

3 reacties op “De Wasknijperman”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.