Een slaafs verhaaltje

Voorzichtig duw ik tegen de deur die op een kiertje staat. Voorzichtig omdat het nooit duidelijk is waar Zij zal staan. En je zal de deur maar te stevig opendoen terwijl je Meesteres er pal achter staat. Ze zal dat niet als een goed begin van een 4-uur durende sessie beschouwen. Voordat je het weet sta je vervolgens minimaal eerst een uur beneden eenzaam in het donker in de kooi opgesloten om na te denken, niet echt een opwindend vooruitzicht. Dus beter is om het risico niet te nemen.

Ze staat in het halletje deze keer. Wow, wat ziet ze er weer mooi en verleidelijk, maar zeker ook zeer stijlvol, uit. Ze draagt een lange strakke leren kokerrok met daarop een mooi satijnen corset en uitdagende high heels. Het begint te knellen in mijn kuisheidskooitje. Ze ziet mijn opwinding en lacht minnetjes. “Bevalt het je, mijn slaafje”. “Ja, Meesteres, erg mooi”. “Fijn dan, helemaal uitkleden en hoofdmasker opzetten en snel”. Het hoofdmasker windt zowel haar als mijzelf extra op. Zij omdat ik dan anoniemer ben voor haar en ze mij makkelijker kan kwellen en ikzelf omdat ik dit weet en me met het masker om die reden nog meer haar gebruiksobject / slaaf voel.

Zo snel mogelijk voldoe ik aan haar opdracht en ga op mijn knieën voor haar zitten. Terwijl ik haar aankijk, presenteer ik haar het handvat van de hondenriem welke verbonden was met een brede halsband om mijn hals. Deze had ik als opdracht in de auto om moeten doen om vervolgens met kloppend hart de weg naar voordeur te moeten afleggen. Nog te doen indien de auto redelijk dichtbij de voordeur geparkeerd zou staan, maar om het wat spannender voor mij te maken had ze me opgedragen de auto op een plaats te parkeren, waarvan het leek alsof deze wel een kilometer van haar voordeur verwijderd was.

“Nu mag je me begroeten”. Ze pakt een lange strap-on dildo en trekt mijn hoofd via de hondenriem er naar toe. Ik begin de strap-on voorzichtig te pijpen. “Nou, dat is nog niet zo’n diepe begroeting. Ben je niet blij me te zien?”. Snel murmel ik, meer geluid lukt niet, dat dit zeker wel zo is. “Oké, dan zal ik maar even helpen”, en meteen voelde ik haar andere hand op mijn hoofd die mij stevig vasthoudt terwijl ze dildo dieper in mijn mond naar binnen drukt, net zolang totdat ik kokhals geluiden begin te maken. “Je weet, dat ik het wil horen!”. Snel begin ik de dildo dieper te pijpen, elke keer iets meer dildo proberen in mijn mond op te nemen, met de onvermijdelijke geluiden. “Goed zo, zo ben je een braaf slaafje” en ze legt de strap-on weg.

Vervolgens voel ik haar vingertoppen mijn tepels beroeren, eerst zachtjes en daarna werd het knijpen en dat wordt steeds harder, totdat ik behoorlijk kreun. Ze draagt me op haar in leer gehulde lichaam te beminnen en gaat er eens goed voor staan. Een opdracht die mij zeker niet tegen staat. Voorzichtig strelen mijn handen haar door leer bedekte bovenbenen en billen, afgewisseld door het zachtjes te kussen.
“Fijn?”, vraagt ze en ik geef bevestigend antwoord. “Mooi, maar je weet alles komt met een prijs”, en ze legt haar handen op mijn hoofd en houdt dit stevig vast. Verzet is zinloos.

“Zo, handen in je nek en dan zal ik nu jou eens begroeten”, en ze beweegt snel haar rechtervoet richting mijn gekooide pik en ballen. Eerst door met de wreef druk uit te oefenen en daarna een aantal trapjes te geven, die behoorlijk aankomen. Ze is blijkbaar in een harde bui vandaag, onvoorspelbaar als ze is. “Dat vind ik nou fijn”, en gunt me een sarcastisch glimlachje. ”Genoeg zo, meekomen, kijken of je vandaag wel genade wilt zeggen!” en draait zich om loopt de trap naar de kelder af, mij aan de hondenketting met haar meetrekkende…..

Na eerst nog meer tepel kwelling en een flinke spanking te hebben moeten doorstaan, zit ik op mijn knieën op de bondagetafel, nog steeds met het het hoofdmasker op en mijn ogen voorzien van een set oogkleppen, stevig vast geriemd op mijn hoofd. Weliswaar verlost van de kuisheidskooi, maar wel meteen voorzien van een strak om mijn ballen bevestigde leren parachute, die via een ketting strakgespannen aan de takel is vastgemaakt. De chute is steviger vastgemaakt dan de vorige keer en zal nu zeker het ontsnappen van de linkerbal niet meer toelaten.

“Armen naar achter en bij elkaar houden”. Ik doe wat zij vraagt en voel hoe de single-glove om mijn armen wordt geschoven. De riemen om mijn schouders worden met een ruk vastgemaakt. Vervolgens worden het oog aan het uiteinde van de single-glove en de ogen aan het hoofdmasker ook via kettingen aan het plafond vastgemaakt. Door het omhoogtrekken van de single glove worden mijn bovenlichaam en hoofd richting de tafel gedrukt. Tegelijkertijd wordt mijn hoofd door de kettingen aan het hoofdmasker strak omhoog gehouden. Mijn situatie wordt steeds penibeler, maar zorgt ook voor een duidelijk zichtbare opwinding bij me. Ik hoor een tevreden lachje bij mijn Meesteres, terwijl ze nog maar een keer mijn tepels stevig vastgrijpt en daarna zachtjes aan de ketting van het chute trekt. Ik voel me goed, hiervoor kom ik immers bij haar, om onbeschaamd met elkaar een opwindend BDSM spel te spelen.

Voordat de chute is vastgemaakt zijn mijn ballen en pik ook nog voorzien van elektro. Ook op mijn toch al gepijnigde tepels worden nu electroklemmetjes gezet. Daarna begint de beproeving met de electro. Meesteres Misty gaat vandaag voor een hoog niveau. Ik kreun steeds luidruchtiger, wat bijna overgaat in schreeuwen. Aangezien het incasseren gepaard ging met bewegingen van het onderlichaam, wordt via de chute en de ketting ook nog eens stevig aan mijn ballen getrokken. Mijn Meesteres toont weinig medelijden op dit moment. Waarom zou ze ook, zij geniet immers. Niets leukers dan een naakte weerloze man, geheel tot haar beschikking. Haar te zien genieten geeft een fantastisch gevoel. Dit als haar slaaf te kunnen bewerkstelligen.

Ze pakt vervolgens een rijzweepje om daar mijn billen eens goed mee te bewerken en wisselt dit dan af met een stevige flogging.“Zo dit geheel is wel wat foto’s waard denk ik zo. Leuk om vanavond aan enkele vriendinnen te laten zien. Vind je toch niet erg?” Natuurlijk wacht ze mijn antwoord niet af.

Daarna gebruikt ze weer de electro. Het niveau wordt stapje voor stapje hoger opgedraaid en het wordt een ware beproeving waarbij grenzen verschoven worden. Zij geniet van het spel. Uiteraard is het voor haar kinderlijk eenvoudig om mij genade te laten zeggen en snel ook. Maar meer nog geniet zij ervan om mij te beproeven, om mijn afzien te zien, om mijn luide kreunen en enigszins dierlijk gegrom te horen, mijn worsteling te zien om het te incasseren om maar geen genade te moeten vragen. Het spel echt te hard maken en mij om genade laten vragen zou haar spel verstoren. Beter is om mij het idee te geven dat ik haar kwellingen kan weerstaan, zij heeft immers de macht in handen.

De electro gaat weer naar nul en ik voel iets tegen mijn mond aandrukken. Automatisch open ik deze en ik voelde een mondknevel. Het is een mondknevel in de vorm van een korte penis. De mondknevel wordt stevig aan de achterzijde van mijn hoofd vastgeriemd. Ze verwijdert de oogkleppen. En nu zie ik ook dat het de mondknevel is met een dildo aan de buitenzijde. Nog vernederender. En weer maakt zij hard lachend enkele foto’s.

“Zo, wat zullen we de komende 2 uur eens gaan doen? Oh, ik weet al wat.”
En via de spiegelwand zie ik haar naar het neukmachine lopen…..

Door; slaaf s

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.