GEEN ADVIESBUREAU MEER?

Nee, dat klopt. Praatjes vullen geen gaatjes en dit gezegde mag je opvatten zoals jij wilt. Ik had ooit het idee dat het fijn kon zijn om, anoniem, met iemand te kunnen praten over SM gevoelens, maar ik kreeg al snel door dat het bij 98% van de bellers, nooit verder zou gaan dan een spannend telefoongesprek. Spannend ja, want bij sommigen gierden de zenuwen al dagen van tevoren door hun keel en het moment dat ze dan eindelijk durfden te bellen was vaak pas om drie of vier uur 's morgens, als vrouw en kinderen lekker lagen te slapen, want Meesteressen slapen natuurlijk nooit, dus dat was een logisch tijdstip.

Dus ik ben gestopt met praten erover en ik raad de twijfelaars gewoon aan om dat ook te doen. Het is duidelijk dat het in de meeste gevallen alleen een fantasie betreft want, geloof me, als je iets ECHT wilt, dan ben je daar waar je wilt zijn en doe je dat waar je van droomt. De meeste van jullie zijn uiteindelijk ooit ook getrouwd, hebben zelfs kinderen gekregen en hebben daar nooit enig gevaar in gezien. Maar gewoon een uurtje een Meesteres willen bezoeken werpt plotseling allerlei levensvragen op...

DE TWEE MEEST GESTELDE VRAGEN

1; Ben ik wel normaal?
2: Ga ik vreemd dan?

De eerste vraag is moeilijk te beantwoorden, want daar ken ik je niet goed genoeg voor en de tweede, dat is maar net hoe je het zelf ziet ; "Met een Meesteres heb ik geen seks, dus ik ga niet vreemd", kan je denken. Want je bent en blijft de baas over je eigen gedachten wat dat betreft en je kan alles invullen naar eigen inzicht. Doe wat goed voelt en als het niet goed voelt doe je het niet. Zo doe ik het zelf al jaren en het werkt prima. Volg gewoon je gevoel.

Of blijf doen wat er van je verwacht wordt en heb daar vrede mee. Misschien durf jij wel uit een vliegtuig te springen? (met een parachute om uiteraard), dat is iets wat ik nooit in mijn leven zou durven! Ik ga daar ook geen gesprekken over voeren met mensen of ik het wel moet doen. Het is gewoon iets wat niet bij mij past.

MAAR IK WIL ECHT MET IEMAND PRATEN!!!

Dat je werkelijk alleen maar wilt praten erover, omdat je echt serieus informatie zoekt? Dat kan nog steeds. Alleen niet meer per telefoon. Stuur me maar een berichtje en dan bespreken we het onder het genot van een bakje koffie, in een veilige omgeving, als normale mensen. Jij verwacht geen rare acties van mijn kant en ik verwacht dat jij je gedraagt als een heer waar ik gewoon een goed gesprek mee kan voeren. Zullen we dat afspreken?

Leuk! Ik kijk ernaar uit.

Meesteres Misty

1 reactie op “GEEN ADVIESBUREAU MEER?”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.