Gesprekken

Herken je dit?

Je wordt steeds weer aangetrokken tot plaatjes waarin je een man in een onderdanige positie ziet. Je vindt het opwindend om te fantaseren hoe het zou zijn om zelf in zo’n positie te verkeren. Je zou graag eens met iemand hierover willen praten, maar weet niet met wie. Je kan er nog jaren mee rond blijven lopen, maar waarom zou je het zo moeilijk voor jezelf maken?
Er zijn al genoeg dingen in het leven die je voor anderen doet of laat, omdat het zo ‘hoort’. Waarom zou je deze ene keer niet eens kiezen voor jezelf?
Uit eigen ervaring weet ik dat je zoveel meer plezier uit het leven kunt halen als je ook deze kant van jezelf durft toe te laten.
Praten met iemand die begrijpt wat je bedoelt, kan al vaak heel verhelderend zijn.
Ook als je alleen nog maar vage gedachten hebt, kan een gesprek helpen. Het zou niet de eerste keer zijn als iemand zichzelf als onderdanig ziet en uiteindelijk toch dominant is.

Gesprek

Ik ben een meesteres met een lange ervaring en ik bied de mogelijkheid om
coachingsgeprekken met je te voeren. Ik kan je helpen je gevoelens te duiden en ze een plaats in je leven te geven.

Hoe maak ik een afspraak?

In de meeste gevallen hebben we vooraf een kort email contact, waarin je kunt aangeven waarover je wil praten. Als ik denk dat ik je niet kan helpen, dan zal ik dat je meteen vertellen. Eerlijkheid hierover staat voorop.
Let op: email is uitsluitend bedoeld voor het maken van afspraken, of als ik je een keer vraag eens iets op te schrijven over wat je bezighoudt.
In de mailwisseling spreken we het tijdstip af waarop je kan bellen. Ik zorg er voor dat ik dan bereikbaar ben.

Telefonische sessies

“Doe je ook telefonische sessies”, vroeg laatst iemand die mij belde. Ja, daar sta, zit of lig je dan, met je serieuze adviesbureau, Meesteres!
“Het ligt eraan”, zei ik dus maar. Maar voor ik uit kon leggen waar het aan ligt werd de verbinding al verbroken. Dus leg ik het hier maar even uit.

Ik ben niet vies van een telefonische sessie, maar…

Ja, er is altijd een MAAR! Ik wil er net zoveel plezier aan beleven als degene die mij belt! Openingszinnen als “Ben je geil?” en “Wat heb je aan?” veroorzaken bij mij geen opwinding, zeker niet om half zeven in de ochtend. Of zou er werkelijk gedacht worden dat ik met mijn laarzen aan naar bed ga? Natuurlijk zou ik kunnen liegen, maar dat is mijn eer te na.

Misschien is het vreemd als ik zeg dat ik jou wil kunnen zien alsof je voor me staat. Vastgebonden en geblinddoekt. Machteloos overgeleverd aan niets meer dan mijn Stem. Ik wil je horen kreunen en ik wil dat je weet dat het mij niet minder opwindt dan jou. Ik wil dat je dat ook werkelijk gelooft, want niets is zo’n afknapper als een slaaf die na afloop vraagt “Vond U het écht leuk?” Of nog erger, gewoon de verbinding verbreekt. Wie alleen voor zijn eigen genot komt, kan beter in zijn eentje blijven spelen.

Want als ik kan horen wat ik met jou doe, dan zou jij moeten kunnen horen wat je met mij doet, toch? En geloof me lieve jongen, ik doe niets wat ik zelf niet leuk vind! Een aangename stem die ook nog eens de juiste geluiden voort weet te brengen wanneer ik, jij dus in dit geval, ergens klemmen op zet, je ballen afbind (voor gevorderden!) of kaarsvet op je lijf druppel, is een geluid waar ik erg van kan genieten, daar wind ik geen doekjes om.

Dat ik er niet echt bij kan, is dus wel een minpuntje van telefonische sessies. Tamelijk frustrerend ook wel. Voor mij dus, bedoel ik dan. Want ik weet dat het in het echt nog veel lekkerder en spannender is! Maar als ik je in fantasie mee kan voeren mijn kelder in, je daar tussen je oren vast kan zetten en je hoort smeken om harder, dieper en meer, weet dan lief slaafje, dat de Meesteres het niet minder naar Haar zin heeft dan jij en misschien helpt het je zelfs wel de drempel over om het ook nog eens ergens werkelijk te gaan ervaren.

Oh ja, er belde laatst ook iemand die vond dat ik hem moest kunnen vertellen naar wie hij toe moest gaan. Ik heb immers een adviesbureau? Inderdaad, dat is iets anders dan een bemiddelingsbureau. Ik kan je tips geven, maar de juiste Meesteres zal je zelf moeten vinden, daar kan ik je niet behulpzaam bij zijn. Het zou ook een beetje raar staan als ik de eerste keer met je mee zou gaan om je hand vast te houden.

Hoewel… Hmmm, die gedachte heeft eigenlijk wel iets! Je mee nemen in mijn fantasie, naar Meesteressen die veel wreder zijn dan ik en je laten horen wat er zou kunnen gebeuren daar.

Ga je mee?