Gevaarlijk spel

De afspraak

Je stond op de afgesproken plek. Herkenbaar aan je nerveuze houding en de roos die je in je hand hield. Ik vond het altijd vreselijk om met zo’n bloem de stad te moeten doorkruisen, dus verspilde ik geen tijd en parkeerde mijn wagen vlak voor je voeten. “Stap in!”

Aarzelend boog je naar voren. “Hoe bedoelt U? “

Ik zuchtte. “Luister”, zei ik,’doe nou gewoon wat je gezegd wordt en zeur niet zo! Je wilde toch verrast worden?” Ik zag zijn gezicht opklaren en glimlachte met hem mee.

“Op de foto’s zag je er heel anders uit”, zei hij. ‘daarom had ik even niet door dat jij het was.
“Op de foto’s draag ik een pruik”, zei ik. “De hele wereld hoeft niet te weten wie ik ben. En trouwens, op de chat was jij veel beleefder.”

Vragend trok je je wenkbrauwen op. Ach, laat ook maar, dacht ik. Die jongen staat stijf van de zenuwen natuurlijk. Ik mocht niet vergeten dat het zijn eerste keer bij mij was.

We waren aangekomen bij mijn huis en ik nam hem gelijk mee de kelder in. “Goh, woon jij in een kelder?” vroeg hij verbaasd. Ik besloot om het spelletje mee te spelen; “Ja”, zei ik,”en voordat je naar binnen mag, ga ik je eerst blinddoeken, anders is het allemaal geen verrassing meer.”

Geblinddoekt leidde ik hem naar binnen. “Houd je hier even aan vast”, zei ik, terwijl ik zijn handen op de spreidstang legde. Blij met het steuntje, deed hij direct wat ik hem opdroeg. Twee droge klikken en hij stond vast. Hij lachte zenuwachtig. “Wat doe je nou?”vroeg hij, terwijl hij zijn polsen uit de stalen boeien probeerde te wurmen. Zonder antwoord te geven, takelde ik hem op, tot hij op zijn tenen moest staan. Zijn zenuwachtige gegiechel negeerde ik.
Langzaam begon ik de knoopjes van zijn overhemd open te maken en beet zachtjes in zijn tepel. “AUW!” brulde hij. “Ik vind dit niet leuk hoor!”
Ach ja, dat gebeurde wel vaker. Die jochies hadden de meest wilde fantasieën, maar zodra je een nagel uitstak gilden ze alsof ze vermoord werden.
“Bek houden!” zei ik dus kordaat. Dit soort gedrag moet je direct afstraffen, anders nemen ze een loopje met je.
“Ik ben benieuwd wat je daar voor me verborgen houdt”, zei ik, terwijl ik zijn broek los begon te knopen en met een ruk naar beneden trok. “Goh, jij bent echt nerveus hé?” zei ik, terwijl ik teleurgesteld het slappe hapje in ogenschouw nam. Gelukkig had hij een prachtige kont, dat maakte veel goed. Zijn smeekbeden om hem alstublieft los te maken begonnen me een beetje te vervelen en dus duwde ik een rubber bal in zijn mond. Nu kon hij alleen nog maar kreunen en zoals jullie ondertussen vast wel weten, ben ik dol op dat geluid!

Omdat hij tijdens onze gesprekken vooraf aangegeven had geen grenzen te hebben, leefde ik me lekker uit; Ik gooide kaarsvet over zijn lichaam, zette stroom op zijn ballen, klemmen op zijn tepels en drukte zijn mond en neus dicht tot hij naar adem snakte. Daarna leefde ik me uit met de zweep, voor één keer me geen zorgen makend of ik sporen naliet, want dat was niet erg, had hij gezegd.

Het lekkerste bewaarde ik voor het aller laatst.

Ik takelde zijn armen omlaag en duwde hem onverwachts over de bok, de spreidstang vast zettend aan een haak in de vloer. Ik trok zijn schoenen en broek uit, waarbij hij zo vervelend spartelde dat ik hem even de cane moest laten voelen. Dat hielp.
Ik maakte zijn benen vast en trok ze wijd uit elkaar. “Ik ga je neuken jochie”, fluisterde ik, terwijl ik de grootste voorbinddildo pakte die ik in huis had.. Ik trok de blinddoek weg zodat hij in de spiegel kon zien wat ik met hem deed en ik zag hoe zijn ogen zich open sperden van schrik.

“Te groot?” vroeg ik quasi verbaasd, want ik wist dat hij daar een vuist kon hebben. Ik had foto’s gezien die hij gestuurd had en ik hoopte maar dat de dildo die ik gebruikte groot genoeg was. Ik drukte het gevaarte in zijn kont en was verrast hoe strak hij daar nog was.
En het geluid dat hij maakte! Het was maar goed dat de rubber bal in zijn mond zat, anders zouden de buren nog gaan denken dat ik iets aan het slachten was in mijn kelder.
Na me een minuut of twintig met hem vermaakt te hebben op deze manier, bevrijdde ik hem en liet ik hem op de vloer zakken, waar hij uitgeput bleef liggen.

Oeps

Ik trok zijn overhemd uit en gaf hem de douche waar hij altijd al van gedroomd had, een golden shower waar geen eind aan kwam. Wel jammer dat zijn vorige Meesteres geen erectie getolereerd had. Hij was werkelijk geen moment stijf geweest. Ik vond zo’n stijve pik juist altijd het kaarsje op de taart, maar ja, je kunt niet alles hebben.
Ik gooide hem een handdoek toe; “Droog je af en kleed je aan!”, snauwde ik. “Daarna kun je gaan. En denk eraan; geen woord!” zei ik, terwijl ik de rubber bal uit zijn mond trok. “Anders pak ik je gewoon nog een keer!”

Binnen vijf minuten stond hij aangekleed voor me.
“Wil je je haar nog föhnen?”, vroeg ik liefjes. Met stijf op elkaar geklemde lippen maakte hij duidelijk dat het niet nodig was. Deze jongen had duidelijk genoeg gehad. “Je vind het vast niet erg dat ik je niet kus?” zei ik, toen ik de deur voor hem openhield. “Ik vind het geurtje niet zo lekker wat je draagt.” Zonder op antwoord te wachten duwde ik de deur dicht en bleef er even met een brede grijns tegen aangeleund staan. Ik had het gedaan! Ik had iemand gegeven wat hij wilde, zonder mededogen te tonen. Want daar was de man bang voor geweest, dat ik te lief voor hem zou zijn.

Groot was dan ook mijn verbazing toen ik de volgende dag een mailtje van hem ontving.

Meesteres,
Ik vind het werkelijk schandalig hoe U mij behandeld heeft! Doet U dit met al Uw slaven op deze manier? Ik heb meer dan een uur op U staan wachten en U bent gewoon niet op komen dagen. Fake Meesteres!
Slaaf x

Oeps…

1 reactie op “Gevaarlijk spel”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.