Herinneringen van mijn slaaf

Lieve Meesteres,

De laatste tijd heb ik zo nu en dan ingetikt welke ervaringen, gevoelens en herinneringen je mij hebt gegeven. Momenten die soms kort duurde maar voor altijd in mijn geheugen staan gegrift. Giften van onschatbare waarde.

Het staat niet in chronologische volgorde en zonder rangorde. Het zou een onbegonnen taak zijn om alle momenten te beschrijven en zinloos om proberen er een hiërarchie in aan te brengen.

Met veel genoegen begin ik wel met de allereerste keer dat ik naast je op de bank zat. Op van de zenuwen en ik durfde je nauwelijks aan te kijken. Je zei alleen maar 'doe het dan' en ik mocht voor je op mijn knieën gaan. Zo'n heerlijk moment. De allereerste keer je schoenen kussen en naar je opkijken, letterlijk en figuurlijk. Een echte Meesteres, en ik mocht voor je knielen.

Ik denk dat het ook die eerste keer was dat ik beneden in de kelder was klaargekomen op de vloer. Ik zat op ellebogen en knieën en jij gaf de opdracht mijn eigen zaad op te likken. Ik durfde niet goed en vroeg wat er zou gebeuren als ik het niet zou doen. Jij antwoordde meteen dat ik dan kon gaan en niet meer terug hoefde te komen. Onmiddellijk bukte ik voorover en stak mijn tong uit maar vlak voor ik het op likte zei je "stop", omdat de wil om het te doen, al genoeg bewijs was dat ik niet weg wilde.

Voorovergebogen over de bok in de kelder. Door de poten zag ik hoe je op naaldhakken dichterbij kwam en ik wist dat je me voor het eerst met een voorbind dildo zou gaan nemen. Dat moment. Zo mooi! En natuurlijk ook meteen daarna echt die pik bij me naar binnen voelen gaan en geneukt te worden.

Met X in de kelder. Je had me alleen gelaten in de kooi. Geboeid en geblinddoekt. Ik hoorde zijn stem en voelde zijn hand om mijn pik. Heerlijk om dit met jou te beleven. Hem pijpen terwijl jij toekijkt. Ik snap nog steeds niet waarom het zo lang duurde voor ik me door hem liet neuken.

De stad in naar de Bijenkorf. Met mijn Meesteres door de stad lopen. Koffie drinken in een klein tentje en jij die me over tafel aan m'n stropdas naar je toetrekt. Gespannen maar ook trots als een hond met zeven lullen.Aan tafel je cadeautje uitpakken, een kleine buttplug en glijmiddel. Dat laatste omdat je echt wel aan me denkt en helemaal niet zo gemeen bent.
De buttplug vervolgens, in het toilet van de Bijenkorf, inbrengen. Ik liep met een buttplug in mijn kont naar mijn Meesteres en daarna samen door de stad.

Samen naar hotel New York, ik was trots en nerveus maar wat was je mooi en wat was ik dankbaar dat ik jouw slaaf was. In de hal hielp ik je in je jas en je was zo mooi. Lange leren jas, hoog gehakte leren laarzen. Ik durfde natuurlijk niet maar wat wilde ik graag voor je knielen en je laarzen kussen.
Je flirtte binnen ook nog even met een man en dat bracht je op heerlijke ideeën. Met jou weet ik nooit waar ik aan toe ben en wat er gaat gebeuren. Je houdt me altijd op spanning, daar ben je zo goed in.

Met halsband om naar buiten, op weg naar Meesteres X. Ik wist dat het donker was en dat ik een sjaal droeg maar het voelde zo goed. Ik zag hoe de metalen ketting in je tas ging en er elk moment uitgehaald kon worden.

Binnen bij Meesteres X stond ik op het eind naakt voor je en keek toe hoe jij op je laarzen, strakke zwarte broek langzaam de zwarte voorbind dildo omgespte. Je ging me zo neuken. "Handen tegen de muur." Dat was alles dat je zei. Ik vind dat beeld van jou met die dildo zo geil. Zo dominant en vanzelfsprekend hoe wij daar stonden, de Meesteres en Haar slaaf.

Jij lag op bed en ik zat geknield naast je op bed. Stroom op mijn pik en ballen. Je zette het een standje hoger en genoot zichtbaar, luisterend naar mijn gekreun.

Jou bellen terwijl ik een keer op weg was van kantoor naar het station en 'ja Meesteres' zei. Mijn pik en onderdanigheid meteen in de houding. Ik weet nu nog precies waar ik liep.

Bij je buiten op het terras. Jij op het bankje en je liet me naakt met polsboeien om aan je voeten knielen. Je gooide achteloos het kussen op de grond, lief en vooral heel dominant. Ik kon mensen buiten zien maar wat voelde ik me daar bij jou op mijn plek.

Dreigen mij op pumps te laten lopen. Terloops op weg naar de kelder, 'Welke maat heb je eigenlijk? 41? Oh, dan pas je deze wel.'

In allerlei standen geneukt worden. Bit in en jij achter me aan de teugels voor de spiegel. Op de bank. Op handen en knieën in de woonkamer terwijl Meesteres X toekeek. Verschillende keren in de kelder in de sling of geknield op het bed. En maar al te vaak onder jouw aanmoediging ik hijgend en kreunend verzuchtend hoe geil het was , je smeken me te neuken en te kirren dat ik je sletje ben.

Schielijk toekijken hoe je in de tram je leren handschoen voor me aantrok. Opzettelijk langzaam en met je blik op mij gericht. Ik durfde nauwelijks te kijken uit angst te gaan kwijlen.

Mezelf bij binnenkomst meteen aftrekken. Ik begreep niet wat er gebeurde en was zo verbouwereerd dat ik er niet eens echt van genoot toen ik klaarkwam. Daarna boven de kuisheidskooi om doen en vervolgens boodschappen voor je gaan doen. En ik buiten alleen maar denken ik loop hier met mijn pik in een kooitje omdat mijn Meesteres dat wil. Heel spannend en lekker.

Met je in de kelder terwijl je appte en gekreun en teksten opnam en die stuurde naar een andere Meesteres.

Op een later moment door jou en haar gelijktijdig genomen worden. 'Wil je voor of achter?' vroeg je haar.

Elke keer dat je de hakken van je pumps of laarzen op mijn tepels zet en vraagt mij dichterbij te komen. Alles in een; jou gehoorzamen, naaldhakken, gepijnigde tepels en je echt aankijken.

Je handen aan mijn tepels. Zien hoe jij je handen naar me uitstrekt. Je vingers die mijn tepels beetpakken, de verwachting en dan de heerlijke pijn.

Elektro. Toekijken hoe je het tuigje voor elektro om mijn pik en ballen vastmaakt. Ik weet wat gaat komen en zie daar tegenop maar weten dat jij me gaat martelen voor jouw genot is vele malen geiler. Als je bij het gebruiken van elektro zegt, een standje hoger of als je zegt nog even, die strijd tussen vrees, en genieten van gedomineerd worden door jou.

Je schoenen of laarzen mogen likken. Ik vind dat heel geil maar weet dat jij er niet echt zo veel mee hebt, dat maakt het voor mij anders en het is ook wel echt SM als je me het maar heel kort toestaat.

Die keer met de leren kap op, of andere keren met allerhande andere gags, blinddoeken, boeien, etc. ik vind het zo geil als je me met dat soort zaken optuigt. Beperkt worden in mijn vrijheid, je ontneemt me iets en als duidelijk teken van onderdanigheid.

Alle keren dat ik je mocht behagen. Het is zo fijn om je te mogen dienen, en zo dankbaar dat ik je genot mag en kan schenken.

Samen sushi eten. Je maakte na binnenkomst nog een grap over je laarzen kussen. Je deed het luchtig en met een grote lach. Het gaf me een fijn gevoel samen te lachen en ook opwindend, het idee van voor je te knielen en de hint naar de meisjes van het restaurant.
Samen eten was ook heel fijn en daarna samen naar huis lopen.

Je handen op mijn lichaam, je lichaam tegen het mijne, je adem in mijn nek, dichtbij je mogen zijn.

Alle mind fucks die je met me uithaalt. Behalve dan die keer met X, daar werd ik echt even bang van. Ik vond het zo naar te denken dat jullie ruzie kregen over mij, dat was wel het laatste wat ik wilde. Maar het was allemaal gespeeld, een voorop gezet plan, wat jullie zo goed speelden dat het echt leek!

Je bellen als ik naar je op weg was en je stem horen. Dan op een gekozen moment "Meesteres" tegen je zeggen.

De deur open doen en je te zien staan. Elke keer weer schitterende outfits en nooit weten wat er gaat gebeuren. Een keer lagen er alleen boeien klaar en liet je me naakt naar boven kruipen, een keer meteen de kelder in en natuurlijk die ene keer dat je meteen na binnenkomst nam. Je hand over mijn mond.

Elke keer als je me letterlijk met je hand mij de adem benam. Ik kan me op die manier zo heerlijk aan je over geven, alles laten gaan en alleen vertrouwen op jou.

Toekijken hoe je de groene klemscharen op mijn tepels zet en vlot twee standjes dichter knijpt.

Naakt en geboeid met halsband de deur open doen voor Meesteres X. Beneden door haar slaaf geneukt worden terwijl jullie beide toekeken. Dat vond ik geil.

In de kelder door jou in een standje gezet zijn waarbij ik of mijn tepels of mijn ballen pijnigde. Alleen in de kelder pijn lijden, jij deed boven andere dingen.

Maar boven alles; je ogen. Jou aan kijken terwijl je me domineert, pijn doet en me in mijn diepste vezel laat voelen wat het is om jouw slaaf te zijn. Die verbinding is zo diep en zo krachtig.

Dat en nog veel meer heb je me allemaal gegeven en zal nooit verdwijnen. Dank je wel!

Veel liefs.
Voor altijd jouw slaaf,
X

3 reacties op “Herinneringen van mijn slaaf”

 1. Meesteres Misty

  lief slaafje,

  Onvergetelijk mooie herinneringen en dit jaar gaan we weer nieuwe herinneringen maken.
  Ik kijk ernaar uit. Dank je wel voor alle mooie jaren en het vertrouwen wat je mij nog steeds schenkt.

  Liefs,

  jouw Meesteres

 2. een mooie verhaal zelf ookj mee gemaakr met de Meesteres alleenz elf verpest stom van me

  groetjes slaaf leo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.