HET HOEFT NIET ALTIJD PIJN TE DOEN….

“Dat het altijd pijn moet doen is een ernstige misvatting”, had Ze gezegd. ” Ik laat je graag zien dat het ook heel anders kan.”
Dus nu stond je naakt voor Haar en voelde Haar handen over je lijf gaan. Je voelde Haar korte aarzeling bij je tepels en even, heel even maar, hoopte je dat Ze er zachtjes in zou knijpen.
Maar nee, Haar handen dwaalden verder over je lijf. Jij hield immers niet van pijn? Dat had je duidelijk aangegeven en wie was Zij om jou op andere gedachten te willen brengen?

“Ik houd niet van dwang,” had Ze aan de telefoon tegen je gezegd. “Ik krijg meestal gewoon waar ik naar verlang. Iets afdwingen is niet mijn ding.”
Je voelde Haar handen over je kont glijden. “Lekker kontje”, hoorde je Haar fluisteren en heel vluchtig voelde je hoe haar vinger tegen je anus aan duwde.
Of verbeeldde je je dat nu maar? Ook daar lag je voorkeur niet had je Haar verteld. Jij hield van mindplay. Naakt voor Haar moeten staan en moeten doen wat Zij zegt.
Een uitdaging had Ze dat gevonden, want al die dingen die jij niet wilde, vond Zij nou juist zo heerlijk om te doen! “Ik ben benieuwd of ik zoveel zelfbeheersing heb”, had Ze gezegd.
“Maar zo niet, dan kan je natuurlijk altijd nog ‘genade’ zeggen”. Ze lachte om de stilte die viel. “Ben je er nog”? vroeg Ze. “Ik plaag je maar hoor!”

Ze liet je knielen en kwam voor je zitten. Ze haalde polsboeien uit een lade en lachte opnieuw om jouw verschrikte reactie.
“Nee, ik ga je niet vast binden”, zei Ze. “Ik vind zo’n boei gewoon ontzettend mooi staan om een stoere mannen arm. Het oog wil immers ook wat”?
Je zag hoe ze naar je pik staarde, die van schrik gekrompen leek te zijn. Ze deed je de boeien om en gaf je opdracht jezelf af te trekken.
En hoewel er niet geschreeuwd werd en ook niet met een zweep werd gedreigd, voldeed je willoos aan Haar verzoek.

“Doe het harder”, zei Ze. Je zag Haar tong over Haar lippen glijden, terwijl ze keek naar wat je aan het doen was. “Als ik dit zou doen bij jou”, fluisterde Ze, “dan zou ik mijn nagels in je ballen zetten, dus het is maar goed dat je het zelf doet.” Ze keek verbaasd op toen je kreunde. “Zachter”! commandeerde Ze, toen Ze zag dat je je zelfbeheersing begon te verliezen. “Ik wil nog niet dat je klaar komt. Het lijkt wel of je dat idee van die nagels in je ballen wel leuk vond. Maar ik zal me vast vergissen”…

Ze gaf je opdracht om op je knieën op Haar bed te gaan zitten, met je kont naar Haar toe. “Trek open”, zei Ze. “laat me zien waar ik niet aan mag komen”.
Er was geen spoortje dreiging hoorbaar in Haar stem en ondanks de schaamte die je voelde, deed je bijna automatisch wat er van je verlangd werd.
“Bloos je nu?” vroeg Ze liefjes. Inderdaad, nu bloosde je! “Kijk in de spiegel”, zei Ze. Je zag jezelf zitten, uitnodigend, klaar om geneukt te worden. Iets wat je beslist niet wilde!
Dat je pik nog steeds keihard was, was dus best wel een beetje vreemd volgens Haar.

“Niet schrikken”, zei Ze, toen ze een voorbind dildo pakte en deze aan begon te trekken. “ik laat je alleen maar even zien hoe dat eruit ziet. Geil hé, vind je niet”? Zonder je antwoord af te wachten gaf ze opdracht jezelf weer af te trekken. Ze stond vlak achter je nu, maar raakte je met geen vinger aan. Ze keek alleen maar. “Het is maar goed dat je niet weet hoe lekker het is om geneukt te worden”, zei Ze, “dus je mist gelukkig niks”.

Je kreeg steeds meer het idee dat je van alles miste! Maar je kon moeilijk opeens gaan smeken om al die dingen die je eerst niet wilde.

Toch?

Alsof Ze je gedachten geraden had, gaf Ze je opdracht om klaar te komen. “Met een pik in je kont was het nog duizend keer lekkerder geweest”, zei Ze, toen je bij lag te komen van een orgasme zoals je nog maar zelden ervaren had.

Was het raar, dat toen je weer thuis was, je plotseling droomde van al die dingen die je eigenlijk niet wilde?

1 reactie op “HET HOEFT NIET ALTIJD PIJN TE DOEN….”

  1. Mevrouw Misty,
    Dank U wel voor dit persoonlijke verhaal. Ik voel een verlangen om
    me werkelijk aan U te onderwerpen en de pijn te dragen van Uw nagels. En om Uw triomfantelijke blik te zien als ik besef niet bestand te zijn tegen Uw wil!
    Uw onderdanige Han

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.