Hoe het begon

Hoe het begon
Op een dag struikelde ik over een man die zomaar, pardoes, midden op straat voor mij knielde. Van schrik gaf ik hem een klap voor z’n harses en zie; De Meesteres was geboren! Later bleek dat zijn veter los zat en hij mij niet eens gezien had toen hij knielde om ‘m vast te maken. Maar hoe je het ook wendt of keert, toeval bestaat niet en de gebeurtenis had mij even een prettig gevoel van macht bezorgd, wat versterkt werd door het feit dat de man mij zijn telefoonnummer gaf en mij vroeg dat nog eens een keer te willen doen, maar dan harder.

Hoe het verder ging
Ik ging werken in commerciële studio’s, maar ik had al snel in de gaten dat dit niet de juiste plaats was voor mij. Zo mocht ik bijvoorbeeld nooit de telefoon aan nemen, omdat mijn stem de meeste slaven al voortijdig een orgasme bezorgde en er dus, volgens mijn collega’s, klandizie verloren ging. Ook wilde ik nog wel eens de tijd vergeten als ik lekker bezig was met een slaafje, een doodzonde in het commerciële circuit! Maar naalden steken in iemand zonder daar zelf iets bij te voelen, bleek een onmogelijke opgaaf. En flauw vallen wanneer je bloed ziet is niet goed voor je reputatie als Meesteres, bleek al snel. Dus besloot ik het op mijn eigen manier te gaan doen.

Mijn manier
Op mijn manier betekent dat ik alleen dingen doe die ik leuk vind. Inderdaad; Geen naalden! Maar voorbinddildo’s, electro, breathcontrole en mindplay, daar mag je me voor mijn bed uit bellen. Als je denkt veilig te zijn op afstand, omdat ik er toch niet bij kan, dan heb je het mis. Onderschat nooit de toorn van een Meesteres die wakker gebeld wordt!

Humor en BDSM
Lach je? Dat is dus niet de bedoeling! BDSM is een bloedserieuze zaak waar we niet al te lichtzinnig mee om mogen springen. Het is geen spelletje! Hoewel de meeste van mijn slaven na afloop op een holletje weer naar huis rennen (of de verbinding verbreken) om weer normaal te gaan doen, blijf ik gewoon wie ik ben en zeg dat ik lekker gespeeld heb. Wat is er trouwens mis met spelen?

Normaal?
De meest gestelde vraag is: “Ben ik wel normaal?” Mijn reactie daarop is meestal: “Wil je dat zijn, en waarom?” Want wat is ‘normaal’? Zelfs binnen de BDSM-wereld zijn de meningen daarover verdeeld en wordt je te pas en te onpas duidelijk gemaakt hoe het hoort. De kunst is om al die opgeheven vingertjes te ontwijken. Ik sla ze weg, jij kunt er onderdoor kruipen. Doe wat goed voelt. In onze wereld wordt het genade woord gerespecteerd, iets wat in het normale leven niet altijd vanzelfsprekend is. Haal er je voordeel uit!

Maar nu effe serieus!
Enkele jaren geleden begon ik mijn BDSM-adviesbureau. In de eerste plaats bedoeld voor serieus advies, omdat daar duidelijk behoefte aan leek te zijn, maar er bellen ook slaven die gedomineerd willen worden door een stem. Iets waar ik gezien mijn verleden al enige ervaring mee had en waar ik ook plezier aan beleef. Mits het klikt!

Dus: bel naar 0906 6477888 en we praten verder.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.