In your eyes

In your eyes

Ik zing zachtjes mee met de muziek van Peter Gabriël terwijl ik om je heen draai. Ik was je verloren , maar heb je weer gevonden en wat ik kwijt was geraakt,dat gevoel, wat ik altijd bij jou had maar zelden terug vond bij anderen, dat gevoel is niet dood merk ik nu. Binnen twee minuten zijn we weer waar we gebleven waren, zo'n anderhalf jaar terug. Misverstanden, het dreef ons uit uit elkaar, vandaag zetten we het recht. Ik fluister in je oor wat ik met je ga doen en hoor je ademhaling versnellen. Je kreunt, op de manier zoals ik het graag hoor. Ik heb je gemist. Ik zal je laten voelen hoe ik je gemist heb...

Ik was jouw eerste Meesteres en dat ben ik nog steeds. Ik grijp je bij je haar en sluit mijn hand om je keel. "Van mij", fluister ik. "Van U Meesteres", kreun jij. Op dit moment zijn we alle termen die je op het internet voorbij ziet komen; dierlijk, schaamteloos en zoveel meer. Alleen verbinden wij er niet zoveel woorden aan. "Meesteres en slaaf" is genoeg. Het is duidelijk. Ik hoef jou niet te labelen. Ik wil je alleen maar boeien. Letterlijk en figuurlijk.

Je ziet eruit zoals ik het graag zie; een mooie man in pak, je lijf in goede conditie en en duidelijk blij om mij weer te zien. Ik hou van de begeerte die uit je ogen spat. Die begeerte is trouwens geheel wederzijds. Wat is er heerlijker om te kunnen zijn wie je wilt zijn bij iemand, zonder er gelijk duizend vraagtekens en beloftes achter te moeten zetten. Gewoon genieten van het moment, zonder je bedreigd te voelen. Ik vraag je of je van mij houdt en zonder enige aarzeling antwoord jij; "Ja, Meesteres".

I am complete in your eyes

Er was een moment, nog niet zo lang geleden, dat ik dacht dat ik het 'kwijt' was. De manier waarop ik het altijd beleefde, intens, drijvend op mijn gevoel, nooit bang om afgerekend te worden op het feit dat ik er net zo van genoot als degene die voor me stond. Ik weet nu dat het niet aan mij lag. Ik miste de standvastige slaven uit het verleden, die zich nooit bedreigd voelden door mijn plezier. Ik miste jou, de man die ongecompliceerd genoot van alles wat er op zijn pad kwam, vol vertrouwen in zijn Meesteres. Nazorg is bij jou nooit nodig geweest, maar misschien kwam dat wel omdat je wist dat ik , zelfs op afstand, er altijd voor je was.

And all my instincts, they return
And the grand facade, so soon will burn
Without a noise, without my pride
I reach out from the inside

Door jou weet ik dat ik nog lang niet uitgespeeld ben. Dank je wel daarvoor.

Meesteres Misty

5 reacties op “In your eyes”

  1. Mooi om te lezen dit verhaal. U was ook mijn eerste echte Meesteres, denk er nog regelmatig aan terug aan die mooie tijd dat ik bij U was en U mocht dienen.
    erik

  2. Tjee zeg…indrukwekkende verhalen hier op Mrs. Misty. Eerst Darren zie gastenboek 5/9/2016 gelezen en dan in your eyes..waarbij ik stiekem denk dat het ook wel eens over Darren kon gaan..maar de passie en wederzijdse respect en liefde spatten van de teksten af…alle facetten van bdsm en liefde lijken genoemde en voorbij te komen..elkaar nodig hebben… de scheidslijn tussen een echte gevoelsmatige relatie en mrs./slave relatie lijkt flinter dun…Ondanks dat ik niet heel ervaren ben in bdsm heb ik genoeg om te merken dat hier sprake is van bijzondere chemie tussen Misty en een/paar van haar slaven…ik heb rond gekeken op internet maar zo lees ik ze toch niet vaak..en de woorden “doe het dan” zitten in mijn hersenen geramd nu….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.