Interview met Meesteres Misty

Het interview met Meesteres Misty bestaat uit een groot aantal persoonlijke vragen, vragen en antwoorden zullen regelmatig worden bijgewerkt. Heb jij een leuke vraag stuur dan gerust een mailtje.

Heeft U altijd dominante gevoelens gehad en wanneer was dat voor het eerst?

Ik droomde als kind al van mannen die mij begeerden . Pas veel en veel later is die droom uitgekomen. Er was een Meesteres die vroeg of ik voor Haar wilde komen werken en zo is het balletje gaan rollen en het is nog steeds niet uitgerold gelukkig.

Wat is het eerste advies dat U aan een koppel waarin een van de partners sterke BDSM gevoelens heeft, zou geven?

Dat ze elkaar niets op moeten leggen. Geen zweep of latex pakjes kopen voor iemand die daar niets mee heeft. Vertel eerst maar dat je zo’n vreemde droom gehad heb… Je was vastgebonden en (vul maar in) En dan maar hopen dat je partner het ook een leuke droom vindt. Zo niet; Bel mij voor advies 😉

Heeft U voor U met uw adviesbureau begon eerder in commerciële studio’s gewerkt?

Ik heb in drie verschillende studio’s ervaring opgedaan. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is om alleen dat te doen wat goed voelt en me niets op te laten leggen. Niet door collega Meesteressen, maar ook niet door slaven. Ik heb bijvoorbeeld niets met naalden of bloederige striemen. Dan zeg ik ‘nee’. Dat mensen daar wel eens boos om worden, bevreemdt mij, vooral omdat iedereen een ‘echte’ Meesteres zoekt, die doet wat Zij leuk vindt en die er niet alleen maar staat voor het geld.

Hoe kwam U voor het eerst op het idee met het starten van en adviesbureau voor advies en begeleiding bij BDSM gerelateerde zaken?

Dat was het idee van een slaaf. Het viel mij op in de studio’s dat er meestal heel kortaf en onaardig werd gedaan aan de telefoon. Voor informatie moest je maar langs komen! Ik dacht dat het ook anders zou kunnen en het wordt inderdaad gewaardeerd. Ik heb leuke bellers 😉

Wat vindt U de meest plezierige kant van Uw werkzaamheden?
En wat vindt U de meest onplezierige kant?

De plezierigste kant vind ik dat ik mensen zichzelf bloot durven te geven bij mij, letterlijk en figuurlijk. De meest onplezierige kant vind ik het wantrouwen en de angst die vaak heerst. Ik vind dat jammer.

Wat kan men verwachten van Uw adviesgesprekken?

Soms gewoon een leuk gesprek, soms ondeugend, maar altijd respectvol. Als iemand neer legt met het idee dat er niets mis is met zijn verlangens, dan ben ik al tevreden.

Uw werkwijze is anders dan die van Meesteressen in een BDSM Studio of in een bordeel, wat zijn de belangrijkste verschillen?

Ik vergeet de tijd als ik het naar mijn zin heb.

Heeft U zelf slaven, en zo ja, komt iedereen daarvoor in aanmerking?

Ik heb een aantal vaste slaven. Zeker niet iedereen komt daar voor in aanmerking. Wat ik heel belangrijk vind is wederzijdse hunkering. Mijn slaven zijn ook lustobjecten. Dat zegt genoeg denk ik? (Ze lacht.)

In een advertentie van U zag ik het bovenschrift “een goed gesprek” maar er zijn toch ook slaven die met een sublijst komen? Speelt een eventuele sublijst geen rol bij U?

Nee, sublijsten spelen geen rol bij mij. Ik geloof er niet in.

Dus het gesprek is belangrijker dan een sublijst?

Het gesprek is veel belangrijker dan zo’n lijst. Vast leggen waar je wel en niet van houdt vind ik, eerlijk gezegd, een beetje dom. Veel leuker is het om grenzen te durven verleggen. Genoeg vertrouwen hebben in je Meesteres om Haar de vrije hand te geven. Je kunt uiteindelijk altijd nog om genade vragen toch?

Is seks met U mogelijk?

Natuurlijk. Ik neuk mijn slaven graag met een voorbind dildo.

Bent U op zoek naar persoonlijke slaven en zo ja, welke kwaliteiten moet een persoonlijke slaaf hebben?

Niet op zoek, maar als ik erover struikel (en hij vangt me op tijd op) dan sta ik er wel voor open. Zijn kwaliteiten? Dat hij betrouwbaar, loyaal en dienstbaar is, maar niet te! Ik hou niet van deurmatten.

Welke BDSM handeling is Uw persoonlijke favoriet?

Ik heb er drie; Anaal, elektro en mindplay.

Bezoekt U weleens BDSM uitgaansgelegenheden en/of beurzen?

Regelmatig.

Welke kleding draagt U het liefst?

Vrouwelijke kleding; rokken, kousen met jarretelles. Maar ook strakke broeken met hoge laarzen vind ik erg mooi en sexy.

Wat is het eerste, meest belangrijke, advies dat U een nog onervaren onderdanige zou geven?

Dat hij voor zijn allereerste ervaring een echte goede Meesteres zoekt. Ik weet dat studio’s niet echt goedkoop zijn, maar je bent er wel veilig! De eerste ervaring zou gewoon de meest onvergetelijke moeten zijn.

Bent u wel eens iemand tegen gekomen waar u zo vreselijk veel respect en bewondering voor heeft dat u die gene niet kan domineren/pijnigen? Of een persoon die u tegenstaat  dat u met tegenzin hem/haar “speelt”?

Dat is een interessante vraag! Heel eerlijk? Ik kan alleen maar spelen met mensen waar ik respect en bewondering voor heb. Mensen die me tegenstaan, daar speel ik niet mee.

Veel mensen denken dat een Meesteres geen gevoelens heeft, een soort van robot is soms, heeft u wel eens zo vreselijk veel medelijden met iemand tijdens een spel/sessie , dat het moeilijk is om uw gevoel uit te schakelen?

Geen medelijden, omdat ik nooit iets zal doen wat de ander werkelijk leed berokkent, maar wel mededogen. Ik kan ontroerd raken van een blik in iemands ogen. Mijn gevoel kan ik niet uitschakelen en dat wil ik ook niet.

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.