Lief Kreng

Hij lag vast gebonden op Haar bed. De brede halsband om zijn nek was vast gezet aan het hoofdeind, zodat zijn bewegingsvrijheid uiterst beperkt was, maar niet genoeg om hem te beletten zijn hoofd iets op te tillen om te kijken wat Ze aan het doen was. “Nog één keer omhoog komen en ik zet klemmen op je tepels”, waarschuwde Ze hem, wachtend op zijn hoofd wat inderdaad onmiddellijk weer omhoog kwam. “Ik wist het”, zei Ze. “Je wordt voorspelbaar.”

Hij lachte.

“Ik ben onvoorspelbaar”, zei Ze, terwijl Ze op elke tepel twee klemmen zette. “Je mag om genade vragen”, zei Ze, wetend dat dat zijn eer te na was. “Nooit!” kreunde hij.

Nu lachte Zij.

Ze kwamen uit Haar kelder, waar Ze hem vast gebonden had en een gewicht aan zijn ballen vast gemaakt had. Niet de opzetstukken van de halters waar Ze mee trainde, maar Haar eigen gewicht. Haar voet ruste in de ketting die aan de parachute vast zat. Af en toe trok Ze het ding met de neus van haar schoen naar zich toe, wetend dat de prikkers aan de binnenkant zich in zijn ballen boorden.
Het kettinkje van de tepelklemmen mee trekkend, omdat Ze die vast gezet had aan de onderste ketting.

Ze hield ervan om hem in moeilijke posities vast te zetten en elke beweging die hij maakte creatief om te zetten in pijn. Hem te horen kreunen en bovenal het genot in zijn ogen te zien. Ze stond op en trok de ketting die aan zijn ballen zat naar achteren en zette die vast aan de muur. “Sta stil”, zei Ze, toen ze merkte dat hij mee bewoog. De klemmen op zijn tepels zette Ze vast aan een haak voor hem, in het plafond, zodat hij niet meer kon bewegen zonder zichzelf pijn te doen. Daarna zette Ze stroom op zijn pik, met als extraatje nog aparte twee klemmetjes die onder zijn voorhuid werden geschoven.

Stilstaan werd wel heel erg moeilijk nu! “Lekker hé?” fluisterde Ze, terwijl ze de stroom steeds harder zette. “Kreng”, fluisterde hij. “Maar wel een lief kreng”, zei ze, terwijl ze zijn ballen losmaakte en haar knie op niet al te zachtzinnige wijze in zijn gevoelige zaakje drukte. “Toch? Hij capituleerde. “Ja Meesteres”, zei hij. “Watje!” zei Ze.

Ze trok de klemmen van zijn tepels en richtte Haar rijzweepje erop. “Ze zijn vast ontzettend gevoelig nu”, zei Ze. Zonder zijn antwoord af te wachten, trok Ze het zweepje naar achteren om het daarna met effect neer te laten komen op zijn tepel. Ze leek niet onder de indruk te zijn van het geluid wat hij maakte. Integendeel. Het leek Haar eerder aan te moedigen om door te gaan ,want ook zijn ballen en eikel werden op deze manier gemarteld. Toen Ze het genoeg vond begon Ze hem los te maken. Haar hand sloot zich ruw om zijn pik die zijn genot , zoals altijd, keihard verraadde.

“Kom’, zei Ze, terwijl ze hem bij zijn ballen greep en achter zich aan trok naar de deur, “we gaan dit boven afmaken”….

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.