Meesteres Misty neemt de touwtjes in handen en geeft een sublieme workshop Deel 1

Geachte Meesteres Misty,

Op uw website heb ik gezien welke voorkeuren U heeft t. a. v uw cursisten. Graag wil ik U op de hoogte brengen van mijn voorkeuren en ideeën. Natuurlijk bent U degene die de leiding heeft tijdens de workshop. Als ik het goed begrepen heb van Uw assistente bij wie ik me ingeschreven heb, heeft U bepaalde specialiteiten die U mij en de andere cursisten graag wilt bijbrengen.

Wij als leidinggevenden in onze drukke bedrijven kunnen slecht luisteren naar anderen, dus een pittige sessie luisteren en gehoorzamen is denk ik, wel op zijn plek. Ik heb begrepen dat 10-20 minuten in de kooi, ook wel zijn uitwerking heeft op de cursisten. Ik hoorde dat U er dan op uw hoge hakken en uw gekouste benen omheen loopt en les geeft. Ik heb ook gehoord van een cursist die brutaal was, dat U hem in de boeien sloeg, zijn handen op de rug vastzette, en dat U hem vervolgens behoorlijk bij zijn tepels pakte, terwijl U uw gekouste voet tegen zijn scrotum duwde, hem daarbij ook nog een met de vlakke hand in zijn gezicht sloeg, en dat hij toen geroepen schijnt te hebben; ” Ohh Meesteres Misty, ik begrijp nu wat U bedoelt!” en jammerde dat hij het eerst niet goed begrepen had.

De andere cursisten waren daarna meteen stil. Ik begreep dat U toen 5 directeuren van bedrijven een hele dag cursus gaf, en een van deze mensen heeft me toen verteld dat na een goede introductie deze mannen aan uw lippen hingen en kreunden dat ze nog nooit zo’n pittige en fysieke cursus hadden meegemaakt.

Dus vandaar dat ik me ook heb ingeschreven om dit eens te mogen ervaren.

Een andere cursist wist me te vertellen dat U hem heel langzaam vertelde dat hij nu de touwtjes niet meer in handen had, en dat hij moest doen wat U hem opdroeg, op straffe van de cursus verlaten of 10 stroomstootjes op zijn ballen…. De cursus verlaten was er niet echt bij want, zei hij, dan moest men een boete betalen van 2000 euro! Deze directeuren hadden allemaal het contract ondertekend waarin stond dat ze moesten leren om in de werknemer zijn of haar schoenen te staan, en dat ze inlevingsvermogen moesten tonen i. v. m het beter laten presteren van zichzelf maar ook van de werknemers. De algemeen directeur Meneer de Vries had erop gestaan dat zijn complete directie de workshop zou gaan volgen bij Meesteres Misty, want hij wilde uit zijn bedrijf het maximale halen, winstmaximalisatie dus!

Tja zo had ik het nog nooit bekeken, deze directeuren staan onder veel stress, en moeten inderdaad op hun toppen van kunnen acteren. Deze meneer Jan de Jong was de meest opstandige directeur. Hij had geen behoefte om zo’n workshop te doen bij een zekere Meesteres Misty! Maar de Vries had gezegd;” Geen workshop, geen directeurschap meer!” De Vries had blijkbaar veel baat gehad dit soort workshops in zijn behoefte om beter te presteren.

Klein verslag van de aanpak van Meesteres Misty van de directeur Jan de Jong, althans dit verslag heeft mijn vriend Piet de Vries mij laten lezen, de Jong had een verslag gemaakt van de workshop;

Jan de Jong moest dus terugkomen van Meesteres Misty. Deze had in overleg met Piet de Vries (grootaandeelhouder van de firma Amsterdam Opties, een groot florerend bedrijf) gezegd dat Jan terug moest komen en nog zeker 2/3 workshops nodig had om hem te beteugelen cq zaken bij te brengen.

De 2e workshop van Jan begon als volgt; Hij belde aan bij Meesteres Misty, deze deed open en stond voor Jan in een prachtig Korset met straps, bijbehorende mooie cafékleurige naadkousen, prachtige hoge zwarte hakken, lange roodgelakte nagels. Hij was wel een beetje beduusd en brabbelde dat hij verplicht werd hiertoe en dat hij het liefst zo snel mogelijk weer weg wilde! Meesteres Misty zei; ” Jan ik heb nieuws voor je. Vandaag krijg je een echte cursus gehoorzaamheid en opletten”. “Nou”, zei Jan “ik ben benieuwd!” Het klonk nog een beetje schamper….

Jan volgde Meesteres Misty naar boven Aangekomen in de ontvangstruimte, moest hij zich omkleden. Gelukkig mocht hij zijn onderbroek aan houden! Na een beetje dralen kwam Jan terug en stond voor Meesteres Misty die op Haar stoel zat. Haar troon leek het wel! Ze zei; ” Vooruit op je knieën, je handen in je nek! ” En” zei ze, “Jan vertel me nu eens waarom jij zo recalcitrant bent, zo tegensputterend?” “Nou”, zei Jan, en hij moest een klein beetje lachen. Meesteres Misty zag dit en pats! Ze sloeg Jan met Haar vlakke hand, recht in zijn gezicht! Hij greep naar zijn gezicht. “Vooruit in je nek die handen”, siste Meesteres Misty. Jan twijfelde even maar deed toen toch maar wat hem opgedragen werd. Haar mooie rechterhand met mooie gelakte nagels patste nu op zijn linker wang. Ohh Mevrouw wat doet U nu? ” kreunde Jan.

Hij zag deze prachtige mooie vrouw voor zich op hoge hakken, mooi gekouste benen, Ze keek hem strak en streng aan. “Ja Jantje je moet leren te gehoorzamen en ik moet je vandaag dus afbreken want anders kun je jezelf niet verder opbouwen, is de slogan”. Tjonge! Jan was best een beetje in trans van deze Meesteres! Dit had hij nog nooit meegemaakt! Hij had allerlei cursussen en workshops gedaan op universiteiten en hogescholen, maar dit was werkelijk nieuw voor hem. Hij schrok een beetje van de felle reactie van Meesteres Misty maar was nu wel bij de les!

Wordt vervolgd

Geschreven door mijnheer P. (Geredigeerd door Mevrouw M.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.