Meesteressen ….

Meesteressen zijn duur, hoor ik vaak. En een Meesteres die geld vraagt, is niet ‘echt’, dat hoor ik ook vaak.
Ik vraag me altijd af of een begrafenisondernemer dit soort discussies, dat hij duur is en maar doet alsof, ook moet voeren. Ik denk het niet.
Wat weer de vraag opwerpt; Zijn we dood meer waard dan levend?
We willen een Meesteres en we willen het zo goedkoop mogelijk. We zijn mannen! Wat kan ons gebeuren?

Wil je het echt weten?

Er kan veel gebeuren! Dingen die je niet ingecalculeerd hebt omdat je geil bent en zo snel mogelijk een Meesteres wilt bezoeken en wel NU!
Ze staat afgebeeld met hoge laarzen, een voorbind dildo en een zweepje op de foto, dus moet het wel goed zijn.

Toch?

Als je geluk hebt wel, maar zo niet dan kan het gebeuren dat je meer dan een week lang niet naakt rond kunt lopen thuis, omdat de meesteres inderdaad wel een zweep had, maar duidelijk niet goed had geluisterd naar je, dat je beslist niet met sporen thuis kon komen! Trouwens, een zweep hanteren zonder werkelijk schade te berokkenen is ook een kunst die lang niet iedereen beheerst.

Maar het kan nog erger…

Een balpen als een sound gebruiken (goh, das zo’n beetje dezelfde maat toch?) en dan de pisbuis indrukken i.p.v de zwaartekracht zelf het werk te laten doen. Met als gevolg een echt pijnlijke ervaring en flinke tijd bloed plassen omdat de binnenkant van de pisbuis gehavend is.

Ik heb ook wel eens gehoord van iemand dat er gezegd zou zijn door de “meesteres” dat twee dagen bloed plassen heel normaal zou zijn na sounds. Dat is het NIET!!!

Met een naaldhak ruw anaal genomen worden (dat vond die meesteres zo geil om te doen) en vervolgens beschadiging van de darmwand. Dagen bloed in de ontlasting, maar ook obstipatie omdat hij niet meer durfde te poepen – het deed zo zeer iedere keer)

De bi-sessie met haar slaaf erbij zou fantastisch worden en hij had flink bijbetaald hiervoor. “die ervaring ga je nooit meer vergeten” had ze beloofd.
Inderdaad, hij vergat het nooit meer. Geblinddoekt en monddood werd hij in de juiste positie vastgezet door haar, geen kleine anale oprekking van tevoren of wat voor ‘opwarming’ dan ook. De andere ‘slaaf’ bleek een gewetenloze junk te zijn die een gratis shot kon krijgen bij haar. Dat maakte dat hij snel wilde scoren en hem zonder pardon (en zonder condoom) hard en bruut neukte en hem vol spoot.
Zijn anus was gescheurd en hij durfde niet naar de huisarts noch de GGD om zich te laten testen, dit vanwege zijn relatie.
Hij wilde dus ook geen seks meer met zijn vrouw hebben uit angst haar misschien te besmetten wanneer hij iets zou hebben opgelopen.

En dan nog de slaaf met littekens van brandwonden rond zijn tepels, omdat de “Meesteres” waxinelichtjes in de Magnetron had gezet. Dan ging het wat sneller.

Wil ik jullie bang maken? Nee, beslist niet. Maar zorg ervoor dat je in ervaren handen terecht komt en heb daar ook gewoon iets voor over. Als je straks op vakantie gaat , kies je ook niet voor een onveilig vliegtuig, hoe goedkoop het ticket ook is.

Of wel?

Meesteres Misty

3 reacties op “Meesteressen ….”

 1. Goed en helder geschreven en helaas maar al te vaak waar, dit soort gebeurtenissen.
  Ik adviseer ook altijd: ‘doe je huiswerk en zoek eens wat recensies op over de betreffende Meesteres’. Dat kan al een hoop ellende schelen.
  Grappig en treurig tegelijk dat men meer vooronderzoek doet naar bv een nieuwe flatscreen, auto of vakantiebestemming dan naar iets wat het gevoel en beleving betreft.

  1. Hallo Meesteres Kate,

   Bedankt voor Uw reactie Leuk om je hier ook een keer te zien!
   Het gevaar wordt inderdaad vaak onderschat. “Het is toch maar een spelletje”? is waarschijnlijk de gedachte. Maar in ondeskundige handen al gauw een heel gevaarlijk spelletje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.