Misschien

Het liefst laat ik je voor me strippen , terwijl ik op mijn gemak, onder het genot van een bakje koffie, naar je zit te kijken. 
Niets fijner om je daarna zelf de polsboeien om te doen en je me toe te eigenen op die manier. Boeien, dat is ook zo'n dingetje; een leren boei om een mannenpols, onderdanig en tegelijkertijd zo stoer, ik zou ze alleen al omdoen om het plaatje compleet te maken.  En misschien ook een halsband, om je dichterbij te kunnen trekken, je te kunnen ruiken en plagend te zeggen; 
" Ik ben heel benieuwd hoe jij smaakt."
 
Of misschien doe ik je alleen maar een blinddoek voor en voel je mijn handen op je lijf, maar nog niet gelijk op je naakte huid. Misschien strelen ze wel achteloos over het kruis van je broek en maak ik een opmerking over wat ik daar voel. 
Ik vind "hunkering" zo'n  prachtig woord en "wederzijdse hunkering" is nóg mooier.
 
Of misschien toch gelijk naakt, de blinddoek voor en wachtend tot ik je kom halen. De schrik als ik plotseling achter je blijk te staan, mijn pumps uit gedaan heb en zachtjes, op kousenvoeten, naderbij geslopen ben. Spelend met jou, zoals een kat met een muis.
 
Of misschien drinken we eerst gezellig koffie, laat ik je 'landen' en net op het moment dat je denkt dat ik véél te lief ben, maak ik duidelijk dat je je vergist. Hoe? Geen idee. Nog niet.
 
Want er zitten honderden scenario's in mijn hoofd die pas tot leven komen wanneer je er bent. Je zal het nooit van tevoren weten.  Ik ook niet. Het ontstaat op het moment dat ik je zie. Het wordt op jouw lijf geschreven, zeg maar. Met woorden, nagels, of misschien zelfs wel met een zweep. Ik laat me graag inspireren door jou.
 
En hoe langer we elkaar kennen, hoe beter het wordt. Dan neuk ik je bij binnenkomst, achter de voordeur of op de trap, met je broek op je knieën, met een hand voor je mond om het geluid wat je maakt te smoren.
 
Want zie je, de mogelijkheden zijn eindeloos....
 

2 reacties op “Misschien”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.