Onaantastbaar

We hebben beloofd elkaar niet aan te raken.

Dus laat ik mijn woorden over je huid kruipen en hoor hoe je siddert. Ik zeg het eerlijk, ik heb je gemist. Lang geleden dat iemand mij zo wist te beroeren op deze manier. Ik werd er hebberig van toen, ik wilde meer! Maar het werd al snel duidelijk dat er nooit meer zou zijn dan dit. Dus liet ik je los. En nu ben je terug, op mijn verzoek, en klinkt je gekreun opnieuw als muziek in mijn oren. Niemand spreekt het woord "Meesteres" mooier en met zoveel passie uit als jij dat doet. Ik voel hoe mijn lichaam erop reageert.

Je raakt me toch.

Ik laat je je tepelklemmen beet pakken. "draai ze om", zeg ik, "zodat ik zeker weet dat ze goed vast zitten". Je gekreun windt me op, ik weet dat jij het hoort. Het maakt dat wat we aan het doen zijn alleen maar nog intenser. "Ben je geil slaafje?" vraag ik pesterig. Natuurlijk ben je geil! Maar ik wil het je horen zeggen. Het is heerlijk om je dat te horen zeggen. Ik zeg dat je je af moet trekken en dat je moet denken dat het mijn hand is die dat doet. Je bent geblinddoekt en mijn woorden komen binnen op de manier waarop het bedoeld is, dat hoor ik aan het geluid wat je maakt.

"Zelfbeheersing slaafje", fluister ik.

Ik laat je de dildo zoeken die binnen handbereik op het bed ligt. "Stop 'm in je kont", zeg ik "en neuk jezelf ermee". Ik hoor je kreunen en ik zeg dat je moet ademen, rustig ademen, zodat hij als vanzelf naar binnen glijdt. "Doe het zoals ik het zou doen als ik nu achter je zou zitten en je zou neuken", fluister ik. Mijn woorden treffen doel en de dildo glijdt moeiteloos naar binnen. "Zeg dat het lekker is", zeg ik. "Het is heerlijk Meesteres!", zeg jij. En je neukt jezelf zoals het je opgedragen wordt;

langzaam...

"Pak je pik", zeg ik, "en trek je af in hetzelfde tempo als dat je geneukt wordt".
Mijn woorden "harder', zachter, sneller en langzamer"! trekken je mee in een symfonie van pure lust en ik hoor jou, mijn lieve, verlegen slaafje, veranderen in dat wat ik wil dat je bent; een 'beest'.

Schaamteloos Geil.

Ik doe mijn ogen dicht om je net zo dichtbij te voelen als dat jij mij voelt met je blinddoek voor. "Voel je mijn nagels?", vraag ik, je diepe kreun vertelt me dat je alles voelt wat ik zeg. Je voelt mijn nagels over je rug gaan en zachtjes over je strak afgebonden ballen bewegen en ik voel dat de climax nadert, maar stel het nog even uit, om het zinderende genot wat we beiden ervaren nog iets langer te laten voortduren.

Je smeekt of je klaar mag komen? Dat mag, maar alleen met geluid; Woest en onbeheerst! Jij die overal in ketenen verkeert, ervaart nu vrijheid bij mij, je Meesteres. Dus luister je en kom je klaar op een manier die je nog nooit ervaren hebt en waar geen eind aan lijkt te komen.
De geest is vrij, denk ik, terwijl ik luister naar wat ik teweeg heb gebracht.

"Voor mij", fluister ik. Jij hijgt; "Voor U Meesteres, voor U!" In gedachten trek ik je dicht tegen me aan en verbreek de verbinding.

Meesteres Misty

Het telefoonnummer wat op mijn site vermeld staat is uiteraard niet bedoeld voor dit soort gesprekken. Dit even voor de duidelijkheid.

2 reacties op “Onaantastbaar”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.