Onder aan de trap

Onderaan de trap (Waar gebeurd)

Een naakte man wachtend onderaan de trap. Een masker bedekt zijn gezicht. Hij wenst een ding te zijn…

En hoewel het tegen alles indruist waar Ze voor staat en waar Ze in gelooft, heeft Ze toch de deur voor hem open gezet en hem onbespied binnen gelaten.

Dat hij zich mag melden, zich mag laten keuren en betasten. Het voelt onwerkelijk werkelijk. Alles wat hem vandaag overkomt is een droom.

Onwennig, nerveus maar gek genoeg zelfverzekerd ontdoet hij zich van z’n kleding. Ze zal vast even spieken, misschien zelfs even uit het raam, denkt hij terwijl hij bukt om z’n laatste kledingstuk op te vouwen. Het masker, een masker of zijn masker voor nu? Dat het snel hun masker zal blijken hadden ze beide niet kunnen verzinnen.

hij met z’n grote mond, ervaren had hij geschreven. Qua diversiteit klopt het, maar qua intensiteit zijn de ervaringen op een paar vingers te tellen. En dan ineens beseft hij dat het masker z’n hoofd omsluit en z’n gedachten de vrije loop laat. Hoe zal het zijn, nee hoe zal ze zijn? Hoe ze samen zullen zijn durft hij nog niet te dromen.

Ben je klaar?

Een siddering, kippenvel en volledige opwinding. Ja Meesteres.
Gemaskerd zijn is wat hem compleet maakt, dacht hij. Maar hij wankelt, dit voelt in alles anders. Het is Haar huid die zachter is, het is Haar aanraking die intenser is, het is Haar klank die hem overweldigt, in vervoering brengt. Wat Ze niet zal weten zijn deze tranen van beroering. Het masker is gesloten, de tranen zijn veilig. Hij slikt ze door.

Zijn hart is gearresteerd, zijn hart is klaar voor verhoor. Zij draagt hem impliciet op zichzelf te zijn, welke opdracht hij ook krijgt. Hij knielt, kruipt, spreidt, hunkert, voelt, smeekt en dat alles in 1 seconden. Het masker houdt z’n hoofd bij elkaar. Ze zoent het masker, nee Ze zoent hem. Is dit de Vrouw waarvan hij dacht dat Ze veel te ervaren en veeleisend zou zijn? Ja, dat dacht hij. Nu smacht hij, naakt maar hij wil bloter. In al z’n kleinheid wordt hij groter. Wie weet is het de eenmaligheid houdt hij zichzelf voor. Nu durft hij, er komt toch geen vervolg. Daarvoor is Zij veel te groots, denkt hij.

slavemodus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.