Onderbouwing

Laatst kreeg ik ter moderatie deze regel aangeboden;

"Mrs Misty is een klasse dame, die hier af en toe haar hart moet luchten van wat Zij allemaal meemaakt met alle slaafjes" Punt.

Het was bedoeld voor onder het verhaal ; "Soms komen ze terug". De eerste zes woordjes lijken vriendelijk bedoeld, maar bij de rest zette ik toch wat vraagtekens. Ten eerste het woordje 'hier', alsof ik alleen een site heb om af en toe mijn hart te kunnen luchten. En de zin "van wat Zij allemaal mee maakt met alle slaafjes", verbaasde mij ook een beetje.

Want ik maak niet zo veel mee met 'alle slaafjes', moet ik eerlijk bekennen. De meeste "slaafjes" komen niet veel verder dan een telefoontje, vaak ook nog midden in de nacht, waarbij de verbinding snel verbroken wordt als ik, tot hun grote schrik, opneem. Die spannende ervaring heb ik trouwens nu ook afgepakt, door mijn telefoon uit te te zetten. Ja, ik ben een gemene Bitch, ik weet het.

Dus ik vroeg de mijnheer per mail om zijn opmerking even voor mij te onderbouwen, een vraag waar ik , tot op de dag van vandaag, nog geen reactie op heb mogen ontvangen.

Onderbouwen dus. Ik zal het even uitleggen ; Je roept of schrijft iets, maar leg dan ook even uit waarom je dat roept of schrijft? Wat wilde je echt zeggen? Dat ik een lastige vrouw ben, die niet elke man leuk vindt ? KLOPT! En dat wil ik ook best wel even onderbouwen, graag zelfs. Ga zitten en houd je vast;

Ik ken een aantal fantastische slaven. Ik weet dus , uit ervaring, hoe waanzinnig fijn een intens het kan zijn met de juiste persoon. Dus bange poepers , drooggeilers en liegbeesten, vallen al snel door de mand, naast al dat prachtige vergelijkingsmateriaal wat ik heb.

Dus IK ben niet lastig, de slaven waar ik mee speel hebben mij gewoon wat kritisch en selectief gemaakt. Als je gewend bent om in een Ferrari te rijden, kies je ook niet meer voor een Fiat multipla....

Toch?

1 reactie op “Onderbouwing”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.