Zijn alle onderdanige mannen Vampiers?

Gelukkig niet!

Want dan zou ik ondertussen leeg gezogen zijn, als ik dat toe had gelaten.
Ik ben kritisch, wordt er gefluisterd in de wandelgangen en dat klopt ook wel.
Ik speel niet met iedereen en ik kan afknappen op “slaven” die langs denken te kunnen komen voor de kosten van een telefoongesprek van een uur.
Laat de vernedering aan mij over, ik ben er beter in en ik zal daarom ook nooit beledigend worden naar jou toe.
Lees mijn verhalen, als je jezelf daarin herkent en begrijpt wat ik wil van jou , dan bestaat de kans dat jij die ene op de honderd bent, waar ik nieuwsgierig naar ben. Maakt deze opmerking je al onzeker? Jammer, dan heb je dus niet goed gelezen, want dan zou je weten dat ik dol ben op mindplay!
Het gaat mij om wederzijdse aantrekkingskracht en chemie.

Dus, alle lieve onbekende mannen, die mij bellen of ze “even langs kunnen komen voor een uurtje?” Nee, dat kan dus niet. Ik doe niet aan vluggertjes.

Ben ik verwend? Best wel. Ik houd niet van eenmalige contacten en de oppervlakkigheid die het met zich mee brengt. Ik ga voor diepgang, met mensen die waarderen wat ik te bieden heb en die weten dat ze in mijn handen geen nummer zijn.

Voor wie dit niet begrijpt, die wens ik veel plezier met de honderden andere meesteressen die tegenwoordig overal te vinden zijn.

Meesteres Misty

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.