Open brief aan mijn stalker

Aan mijn stalker,

Je bent doodsbang, dat begrijp ik best. Er zijn maar weinig mensen die hun eigen leven leiden, de meeste mensen lijden alleen maar. Je bent een aardige jongen aan de telefoon, die een hoop loze beloften doet, die ik glimlachend aanhoor. Want ik kan je angst door de telefoon heen ruiken. En jij gelooft dat, dat ik dat kan, dat is duidelijk.

Je hebt een hoop ervaring zeg je stoer, ook anaal. Wanneer ik doorvraag blijkt die ervaring alleen te bestaan uit je eigen vinger die je in je kont heb geduwd. Dat was best heftig hoor! Je had zomaar betrapt kunnen worden door je vriendin. En dat je geen homo bent, herhaal je zo vaak, dat ik bijna aan je ga twijfelen.

ik blijf vriendelijk, ook al heb ik je door. Verder dan een telefoongesprek zal jij nooit komen en dat hoeft ook niet, omdat ik niet op bange jongetjes als jij zit te wachten. Ik prefereer mannen.
Mannen die weten wat ze willen en zich niet bedreigd voelen door een Meesteres die werkelijk plezier aan hen beleeft. Mannen die best nerveus mogen zijn wanneer ze mij bellen, maar daar geen ziek spelletje van maken.

Ziek? Ja en ook wel een beetje zielig. Als één van ons niet normaal zou zijn, dan ben jij diegene. Dat is wel duidelijk. Dat jij je eigen verlangen als een afwijking ziet en je je daar ook naar gedraagt, heeft uiteindelijk niets met mij te maken. Als ik 's morgens zie dat je mij om één of twee uur 's nachts heb geprobeerd te bellen, dan zie ik je gewoon voor me; Jezelf afrukkend op mijn stem op de voicemail. Een bang klein jongetje, met zijn broek op zijn knieën. Meelijwekkend.

En als ik je terug bel en jij, met een heel andere naam, je telefoon beantwoordt en onmiddellijk de verbinding verbreekt zodra je mijn stem herkent, dan weet ik dat je nooit meer zieliger kan worden. Dus j , niet meer doen hé? Ik zal je niet op een zwarte lijst zetten, ik zet gewoon je telefoonnummer op mijn site zodat iedereen je 's nachts kan bellen.

Mindfuck!

Dat is het verschil tussen jou een mij, jochie. Ik weet gelukkig wat het woord 'fatsoen' betekent en ik gedraag me normaal, als een beschaafd mens. Nou jij nog.

Meesteres Misty

2 reacties op “Open brief aan mijn stalker”

  1. Beste J,
    Begrijp me goed, waarschijnlijk ben ik geen haar beter dan jij. Maar, er komt een punt waarop het verstandig is om eens goed in de spiegel te kijken. Hopelijk besef dan dat die vrouw aan de andere kant van de lijn ook een echt mens van vlees en bloed is. Het feit dat deze intrigerende vrouw je toe laat in haar leven. Betekent niet dat je daarmee een vrijbrief hebt om bij nacht en ontij inbreuk op haar privacy te maken.
    Wees verstandig en ken gewoon je plaats.

  2. Goh Meesteres Misty
    daar bent u lekker mee 🙁
    U zou dat nummer beter op Fetlife zetten dan heeft hij meer “Aanspraak” 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.