PASSIE!

Ik heb in het verleden wel eens slaven doorverwezen naar andere Meesteressen, maar dat doe ik niet meer, nadat er iemand niet zo'n leuke ervaring had bij een Meesteres die ik aanbevolen had. (Mijn excuus P. ik had dat echt niet verwacht!)

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat er geen klik is. Dat ik niet de spullen heb waarnaar verlangd wordt of dat ik iets gewoon niet leuk vind om te doen , zoals iemand een uur lang met een cane slaan of een ingewikkelde bondage aanleggen. Niet mijn ding. En dat zeg ik dan ook eerlijk. Ik doe alleen wat ik zelf leuk vind met mensen die dat ook leuk vinden. Ik ga geen dingen beloven die ik niet nakom.

Want alleen dát wat je met ware passie doet, komt over zoals het bedoeld is; Echt! Niet 'gespeeld'. Het plezier dient wederzijds te zijn. Ik doe niet aan 'sessies' van een uurtje, want dan word ik als het ware verplicht om op een klok te kijken! Ik heb geen klok, zelfs niet om mijn pols en ik zet ook geen tijdwekker. (Geen grapje, ik heb me laten vertellen dat dat soms werkelijk gebeurd!)

Ik vergeet helemaal de tijd als ik het naar mijn zin heb. Niet echt professioneel nee, maar ik heb ook nooit ergens beweerd professioneel te zijn. Ik doe het omdat het geweldig is om te doen, omdat ik er gelukkig van word en anderen er gelukkig mee maak. SM is geen "werk", daarvoor bezit ik te weinig slaven en ben ik te selectief. Want de hunkering behoort wederzijds te zijn. Ik moet me net zo verheugen op jouw komst, als dat jij je verheugt om langs te komen.

"Dat bestaat niet", hoor ik je nu bijna denken. Dat klopt, zoiets bestaat alleen maar wanneer je er beiden in gelooft. En aan 'geloof' ontbreekt het nog wel eens in mijn wereld. Daarom zal ik je ook nooit op je knieën dwingen. Je knielt omdat je niet anders kan, niet anders wil, je overgave niet langer gespeeld is en de blik in jouw ogen mijn vuur aanwakkert!
"Zelfbeheersing" kan je mij horen fluisteren, maar of ik het tegen jou of tegen mezelf heb, dat is nog maar de vraag...

Excuus, ik liet me even gaan. Maar begrijp je wat ik bedoel? 😉

1 reactie op “PASSIE!”

  1. Je hoeft je echt niet te verontschuldigen Meesteres Misty.
    De Meesteres die je aanbevolen had is absoluut vakkundig en heeft een prachtige studio. Echter er was geen persoonlijke click tussen Haar en mij. Dat kan gebeuren en dat kun je niet voorzien. Zeker niet jouw schuld!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.