Recensies over slaven

Er schijnt een lijst te bestaan, waar Meesteressen openlijk de mannen bespreken die zij zo nu en dan ontvangen. Ze wisselen ervaringen uit en waarschuwen elkaar voor bepaalde heren. Deze heren worden bij naam genoemd en hun perverse fantasieën, erectieproblemen, dikke buiken, kleine lullen, vieze adem enzovoort, worden allemaal uitgebreid besproken in deze lijst.

Soms zijn de dames het oneens met elkaar, de heer die bij de ene dame fantastisch was, blijkt bij de andere een waardeloze figuur geweest te zijn. Dat kan gebeuren, smaken verschillen nu eenmaal en wie goed met de één matcht, hoeft dat niet vanzelfsprekend ook bij de ander te doen. Vaak staan er dan ook zeer tegenstrijdige stukjes te lezen over één en dezelfde heer. Aan ons, de bezoeksters van deze lijst, om eruit te halen wat wel en niet waar is.

Voor de slaven die nu op dit moment wit weggetrokken achter hun beeldschermpje zitten, vrees niet, het is maar een verzinsel! Tenminste...van mijn kant gezien is het dat. Andersom schijnt er wel degelijk zoiets te bestaan. Een site waar "heren" uitgebreid verslag doen van de door hun opgedane ervaringen bij de diverse dames van plezier. De heren natuurlijk anoniem, want helden zijn er onder het volk van roddel en achter klap zeer zelden te vinden.

Zoals ik al eerder vermeldde, zijn zulke ervaringen natuurlijk heel persoonlijk. Zo staan er hele aardige en positieve reacties van heren die het naar hun zin gehad hebben, tegenover hele onaardige en giftige berichtgevingen van anderen over precies dezelfde dame. Rara, hoe kan dat? Ligt het aan de heer of aan de dame?

Ga maar gerust uit van het principe, dat als iemand, anoniem, een andere persoon bewust zwart probeert te maken, hij iets van zijn eigen onvermogen probeert te overschreeuwen. Misschien kreeg zo'n mijnheer geen erectie, of kwam hij al binnen vijf minuten klaar, of vond ze de dingen die hij wilde niet in haar straatje passen en heeft ze hem geweigerd? Haar zul je daar nooit over horen want, gelukkig voor hem, heeft Zij meer niveau.

De lijst waar vrouwen hun ervaringen beschrijven bestaat (nog) niet en misschien komt het er ook nooit. Maar ik kan me er wel levendig iets bij voorstellen; De heer B. te A. (voluit) werkzaam te R. (voluit) is een nepslaaf! Je mag alleen maar doen wat hij je opdraagt en hij kletst over je tegen andere Meesteressen. Niet binnen laten!
Daar moet je toch niet aan denken als slaaf zijnde?

Of je leest ergens dat je uitgebreid anaal genomen bent, (terwijl je daar niet aan moet denken) Dat je een pikkie van vijf cm. hebt en ballen van een kilo en het allerergste; je kent die mevrouw die dat schrijft niet eens! Je hebt haar zelfs nog nooit ontmoet, laat staan dat je je door haar heb laten neuken!

Of ben je toch wel eens in die club geweest waar zij werkt, maar koos je toen voor haar collega? Nu neemt zij dus wraak op deze manier! Nou ja, het enige wat je nog kan doen is hopen op een positieve tegenreactie van die collega, anders kan je het schudden en wil niemand jou meer ontvangen!
Vreselijk toch?

Nu maar hopen dat ik geen dames op ideeën breng...

Meesteres Misty

Meesteres Misty -Rotterdam

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.