Schaamteloos mooi

De slaaf die voor haar zat was alles waar ze van droomde. Hij stelde geen vragen, maar vertrouwde erop dat haar intenties goed waren. Liefdevol bekeek ze hem. “Weet je wel hoe mooi je bent?” zei ze. En daarmee bedoelde ze niet het ‘mooi’ zoals anderen altijd dachten dat ze bedoelde; Een gespierd lijf en het uiterlijk van een filmster. Alsof ze daar niet dwars doorheen wist te kijken! Alsof oppervlakkigheid haar ding was! Nee, met ‘mooi’ bedoelde ze hele andere dingen; De blik in zijn ogen, zo intens, dat ze zich wel eens om had moeten draaien om haar ontroering te verbergen..Blinddoeken deed ze hem zelden, omdat zijn ogen haar alles vertelden wat ze weten wilde;

Hij was van haar .

Hoe moeilijk was het soms om hem pijn te doen! Hoewel ze wist dat hij daar naar verlangde. Hoe lastig vaak om de vereiste afstand te nemen die nodig leek te zijn tussen een Meesteres en een slaaf. Ze genoot van zijn lijf onder haar handen. Kronkelend en sidderend van genot, altijd smekend om dichterbij te mogen komen. Hij wist wat hij met haar deed. Haar geilheid was niet gespeeld en ze deed geen poging het te verbergen. “Niets is zo gevaarlijk als een geile Meesteres’, fluisterde ze in zijn oor, terwijl ze haar lichaam tegen hem aan drukte.

Schaamteloos Dominant.

Ze kijkt naar hem in de spiegel en denkt aan de mailtjes die hij haar stuurde en die ze bewust onbeantwoord liet. Glimlachend om de overgave die hij haar beloofde, wetend dat het vaak niet meer dan eenmalige aanbiedingen waren, verzonden naar verschillende Meesteressen tegelijk. Voor de meeste was dat al spannend genoeg! Maar hij liet zich niet zo makkelijk afschepen. Hij wilde haar! Uiteindelijk ging ze op één van zijn uitnodigingen in, maar vertelde hem niet hoe ze eruit zag. “Als het zo moet zijn zoals jij denkt, dan herken je mij direct’, had ze gezegd.

Hij zat aan de bar, zoals afgesproken was.
Toen hij haar richting opkeek en zij zijn ogen op zag lichten, begreep ze dat ze gevonden was.

De kus die hij op haar hand drukte, voelde ze in haar buik. Ze zag dat hij het wist, ook al sloeg hij deemoedig zijn ogen neer en probeerde hij een glimlach te verbergen. “Goed zo!” dacht ze. “Laat me voelen! Laat me net zo hunkeren naar jou, als jij dat naar mij doet!” Want waarom zou ze naar minder verlangen dan dat hij deed? Schaamteloos Dominant wilde ze zijn! Ze drukte haar hak in zijn kruis en zag in zijn ogen het vuur en de passie waar ze naar verlangde. Hij legde zijn handen in zijn nek, zich niets aantrekkend van de ogen die nieuwsgierig naar hen staarden.

Schaamteloos onderdanig.

“Laat het eten maar zitten’, zei ze, terwijl ze opstond. “We gaan naar huis”.

En niet veel later,stond hij naakt voor een spiegel en voelde hij haar borsten tegen zijn rug aan drukken. ‘Trek je af!” zei ze. “Laat me zien hoe schaamteloos je nu nog bent!” Hij worstelde toen haar hand hem plotseling de adem benam. “Niet vechten”, zei ze. “Geef je over. Doe het voor mij!” Ademloos deed hij wat zij hem opdroeg. Zijn adem inhoudend, zijn vuist om zijn lul geklemd, haar ogen zoekend in de spiegel. En net toen hij dacht het niet langer vol te kunnen houden, liet ze hem los. Op het randje van een orgasme, snakkend naar adem, zakte hij door zijn knieën. Hij sloeg zijn armen om haar benen om niet om te vallen. En hij die altijd weg geduwd was, voelde nu hoe hij vastgehouden werd door haar.

En begrepen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.