SM of kinky seks?

Heeft een boek als de "Vijftig tinten" bijgedragen aan meer begrip voor mensen die aan SM doen? Sommigen vinden van wel, ik vind, eerlijk gezegd van niet. Iedereen "doet" tegenwoordig aan SM lijkt het wel, of moet ik "BDSM" zeggen? Natuurlijk kan bondage leuk zijn, maar iemand vastzetten om mee te spelen, of vast zetten om er een kunstwerk en foto's van te maken, daarin zit duidelijk verschil. Ik vind het laatste niet echt SM. Dit mag ik natuurlijk nooit hardop zeggen, net als dat ik ook niet hardop mag zeggen dat neuken en likken er niet bij horen.
 
Dat bepalen we toch allemaal lekker zelf?
 
Ja, dat klopt. Maar wie neukt, likt en gepijpt wordt tijdens een "SM sessie" , die is bezig met Kinky seks, niet met SM.
Ik had collega's vroeger bij wie je nog geen hand op een arm mocht leggen, die hand werd kordaat weg gemept, terwijl er gesnauwd werd dat je dat dus echt nooit meer in je hoofd moest halen; De Meesteres aanraken!
 
Was dat leuker? Misschien niet, maar het was in ieder geval wel spannender, want neuken kan je overal en het was juist de afstand die Haar zo ontzettend begeerlijk maakte. De Meesteres bepaalde wat er gebeurde en het feit dat daar geen seks aan te pas kwam, maakte het nog geiler! Of je klaar mocht komen was nog maar de vraag.
 
Tegenwoordig is dat een opdracht. Nee, niet van de Meesteres, maar van de "slaven", jongens van begin twintig die een heleboel ervaring zeggen te hebben, bij heel veel verschillende meesteressen, waar altijd aan facesitting gedaan wordt en een sessie meestal eindigt met seks.
En dan bellen ze mij, want er miste toch iets. Wat precies? Dat is nooit goed uit te leggen, omdat ze dat nooit ervaren hebben.
 
De spanning terwijl je vast gebonden staat, Mijn nagels die je zacht over je rug voelt krassen, Mijn stem in je oor die jou vertelt dat je vanaf nu mijn lustobject bent. De blinddoek, die ik maar heel even gebruik om jou dat te laten worden wie ik wil dat je bent. Geen hijgerig, veeleisend jongetje, maar een man. Een schaamteloze man. Die niet twijfelt om zich door mij te laten Domineren, die geniet van de blik in mijn ogen, terwijl ik dat doe. Die zichzelf verliest in mij.
 
Die zich geen seconde afvraagt of het wel "echt" is. Natuurlijk is het echt. Jij bent toch ook echt? En of je klaar mag komen straks is ook niet belangrijk meer. Ik speel met jouw geilheid, die van mij gerust langer dan een uurtje duren mag. Ik plaag, daag uit, verleid en neuk je. Nee, niet op die manier, op mijn manier; Ik neuk jou en je hoort jezelf kreunend vragen om meer.
 
Waar je ook voor kiest, SM of Kinky seks, dat is persoonlijk, maar doe niet vervelend tegen mij als ik zeg niet op commando op je gezicht te willen gaan zitten en bied ook niet meer geld, want dat is niet alleen dom, maar ook nog beledigend. Ik begrijp het ook nooit zo goed, als je kunt kiezen uit honderden vrouwen die het wel graag doen, waarom kom je dan bij mij? Of is er stiekem, diep in je hart, toch dat stukje onvervuld verlangen naar die ene Vrouw die het allemaal voor jou bepaalt? Gewoon omdat het fijn is om de macht echt een keer helemaal uit handen te geven.
 
Het zou zomaar kunnen hé?

3 reacties op “SM of kinky seks?”

  1. Prachtig geschreven! recht door zee, en Duidelijk 😉 zo zouden meer mensen dit moeten lezen
    En zo hoort het ook te zijn (mijn eerlijke mening)
    Bedankt voor het plaatsen!:)

    Groeten

    Peter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.