Telefonische sessie

Je ligt op het bed. Naakt. Je handen vrij om te kunnen doen wat ik je opdraag. “Pak het touwtje. Bind je ballen af. Strak!

Zo strak als ik het zou doen…

Je kreunt. Je weet dat het me geil maakt. Dat jouw genot het mijne wordt. Dat ik je gebruik voor mijn genoegen. “Pak de klemmen. Zet ze op je tepels. Zitten ze goed vast?” Je zegt van wel, maar ik wens zekerheid. “Draai ze om, eerst de één, dan de ander. Zo ver als je kunt.

Zo ver als ik het zou doen…

Ik fluister dat ik op je mond zou willen zitten. Je gekreun tegen mijn kut aan wil voelen. Het geluid wat ik bij jou met deze woorden veroorzaak, versterkt mijn opwinding nog meer! Ik verlang ernaar om je te neuken. “Pak de dildo. Duw ‘m in je kont. Langzaam…”

Precies zoals ik dat zou doen…

Je doet wat ik je opdraag. Je neukt jezelf. “Ik neuk je hard”, zeg ik. “Voel je wel?” Je komt bijna handen tekort om aan al mijn wensen te voldoen! “Trek je af! Dan weer langzaam, dan weer hard. Waag het niet om klaar te komen! Mijn genot gaat voor het jouwe. Laat dat duidelijk zijn!”

Besef je wat je met mij doet, slaaf? Vast niet… Je lijkt geen idee te hebben hoe lekker je bent! Hoe geil je mij maakt. Ik zal het je duidelijk maken. Ik laat het je horen. “Hoor je dat?” Het geluid wat je maakt, geeft aan dat je het hoort. Ik speel met mezelf, terwijl ik geniet van jouw machteloos gekreun.

Zoals ik dat kan doen…

“Wil je klaar komen? Nu al? Ik dacht het niet! Laat je pik los. Nu!” Je gehoorzaamt. Ik hoor dat het je moeite kost. Iets wat mij alleen nog maar meer opwindt. Ik zou me moeten beheersen, maar ik doe het niet. Hier gelden mijn regels! Ik draag je op de klemmen van je tepels af te halen. Ik hoor je kreunen, pijn, vermengd met genot. Mijn lijf kronkelt mee met het jouwe.

Als er nog grenzen waren, zijn ze nu vervaagd. Ik kruip onder je huid en in je ziel. Ik raak je waar ik je raken kan. Op manieren die je niet voor mogelijk gehouden had. Ik zie jou voor me, met mijn ogen dicht en ik kom klaar. Onbeheerst, vloekend, kom ik klaar. Natuurlijk geloof je dat niet! En misschien doe ik inderdaad maar alsof! Wie zal het zeggen?

Je smeekt me om ook te mogen komen. Natuurlijk mag je dat. Je moet! Ik trek je af. Ik neuk je. Ik eis je orgasme op! En je komt zoals ik dat wens: ongeremd, heftig, schreeuwend. Eindeloos kom je klaar.

“Nog niet weggaan”, fluister je. Nee, ik ga niet weg. Nog niet. Ik houd je dicht tegen me aan.

Zoals ik dat zou doen als je bij me zou zijn…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.