Transformatie

Vandaag zou je getransformeerd worden tot vrouw.
“Hoe heb ik me zo gek kunnen laten maken!” dacht je, terwijl je zenuwachtig door je huis heen liep. Niemand wist iets af van je geheime voorliefde voor dameskleding en lingerie. De spullen die je gebruikte daarvoor lagen keurig opgeborgen op een plek waar niemand ze ooit zou kunnen vinden. Tenminste, dat hoopte je. Alleen ‘s avonds laat, met de gordijnen goed gesloten, voltrok zich een metamorfose en veranderde je in een vrouw. Je keek dan naar jezelf in de spiegel en je speelde met jezelf. Je duwde een vibrator in je kont en fantaseerde dat het een vrouw was die jou neukte. Een vrouw met een voorbind-dildo. Of een man! Heel stiekem droomde je soms zelfs van een man, hoewel je dat natuurlijk nooit toe zou geven!

Vanavond zou je visite krijgen van twee vrouwen die je in een bar ontmoet had. Jullie waren in gesprek geraakt en ze hadden je verteld dat ze een opleiding volgden voor visagiste. Ze hadden de opdracht gekregen om van een man een vrouw te maken, en of jij geen interesse had om hun model te zijn?
“Ach, waarom niet” had je stoerder gezegd dan dat je je voelde, waarop er gelijk telefoonnummers en adressen uitgewisseld werden. En nu had je spijt als haren op je hoofd!

Je schrok van het geluid van de bel. Daar waren ze al, zeulend met koffers en tassen en ze waren mooi! Iets wat je door de zenuwen bijna vergeten was. Een roodharige en een brunette en ze zagen eruit zoals jij eruit zou willen zien; super sexy! Je voelde je lul hard worden en je hoofd rood.
“Zenuwachtig?” vroeg de brunette, die zich voorgesteld had als Jill. Je stotterde dat het wel meeviel en vroeg of ze koffie wilden. “Nee” zei de roodharige, die als je je het je goed herinnerde Pam heette.
“Laten we maar gelijk beginnen, want er gaat best wel wat tijd in zitten hoor! Doe je kleren maar uit”.

Je vroeg nerveus wat ze bedoelde. “Nou, gewoon, alles uit zodat we je kunnen scheren. Een vrouw met borsthaar is geen gezicht!” Jill begon de knoopjes van je overhemd los te maken. “Ik help je wel” fluisterde ze zachtjes in je oor”. Laat alles maar aan ons over”. Binnen vijf minuten stond je naakt tussen hen in. Je zag hoe hun ogen goedkeurend over je lichaam gleden. “Daar valt best wel iets van te maken” hoorde je Pam zeggen. Je stijve lul werd simpelweg genegeerd. Je moest gaan liggen en ze begonnen je hele lijf in te zepen. Niet alleen je borst, maar ook je benen en je ballen werden kaal geschoren. Toen ze klaar met je waren was er geen haartje meer op je lichaam te bekennen!
“Ga nu maar douchen” zei Jill, die kennelijk de leiding had. “En smeer je daarna maar hier mee in”. Een flesje bodylotion werd in je handen gedrukt. Snel liep je naar de badkamer en bekeek jezelf in de spiegel. Vreemd om jezelf zo te zien, zonder al dat haar. Terwijl je douchte liet je je handen over je lichaam glijden. Heerlijk glad. Je deed je ogen dicht en stelde je voor dat je een vrouw was. . .

“Ben je nou nog niet klaar?” Ze stonden samen in de deuropening naar je te kijken! Vlug pakte je een handdoek en sloeg die om je middel, zodoende je stijve aan het zicht onttrekkend. Hoewel ze nog steeds deden alsof ze het niet zagen, voelde je je toch ongemakkelijk eronder. Ze hadden een stoel klaar gezet en hun spullen uitgestald. Je nam plaats en Pam zei dat je ogen dicht moest doen. Je voelde hoe ze je geroutineerd op begonnen te maken; Eerst je gezicht, daarna je ogen, oogschaduw, mascara. Je lippen werden gestift. Er was geen spiegel, dus je kon niet zien wat ze deden.
“Klaar! Nu de pruik” zei Jill. Je voelde het haar van de pruik op je rug. Zelf had je nooit voor zulk lang haar durven kiezen! Je wilde kijken, maar dat vonden ze niet goed. Je moest gaan staan en ze begonnen je in te smeren met de bodylotion, die jij in de zenuwen vergeten was. Je beet op je lip om niet te kreunen!

“Hhhhhmmmm, lekker zacht, hoorde je Pam fluisteren. “Zo zacht als een vrouw”. Ze begonnen je aan te kleden. Weer werd je keiharde lul genegeerd toen ze je een piepklein slipje aantrokken. Je voelde het koele satijn tegen je kale ballen, maar afkoelen deed het je niet, integendeel! Een bh met vulling werd omgedaan, daarna jarretels en kousen. Toen de jurk, die als een tweede huid om je lichaam leek te spannen.
“Ogen dicht!” zei Jill. “Pas kijken als wij het zeggen!” Je voelde hoe er schoenen aan je voeten werden getrokken, schoenen met hoge hakken. Je wankelde toen ze je overeind trokken.
“Oke, kijk maar!” zei Pam. Je deed je ogen open en je stond voor een manshoge spiegel. Je zag jezelf, nee, niet jezelf! Je zag een vrouw, een prachtige vrouw met lang blond haar. Je kon alleen nog maar fluisteren; “Wat mooi! Wat ben ik mooi!”

“En geil” hoorde je Jill zeggen. “Geen gezicht zo’n harde paal in zo’n jurk!” Je bloosde. Ze deden alsof ze het nu pas opmerkten!
“Dat heb ik bij jou nog nooit gezien” hoorde je Pam zeggen.
“Nee” zei Jill “ik heb geleerd mijn pik in bedwang te houden! Hoewel dat nu best lastig is bij het zien van zo, n mooi geil sletje”. Je had geen idee waar ze het over hadden, stonden ze je nou in de maling te nemen?
“Ik ga me maar weer eens omkleden” zei je nerveus.
“Mooi niet!” zei Pam “we hebben een hoop werk aan je gehad en daar mogen we best even van genieten!”
“En we moeten nog wat foto, s maken” zei Jill “om op school te laten zien. Maar dat kan natuurlijk niet op deze manier” zei ze, terwijl ze naar je pik staarde. “Daar gaan we je eerst eens even van af helpen!”

Ze moesten vreselijk lachen om jouw verschrikte blik. “Hij denkt dat je z’n pik eraf wil bijten” zei Pam. “Nee, dat zou werkelijk zonde zijn” zei Jill, terwijl ze langzaam haar jurkje uit begon te trekken. “Je hebt een heerlijk kontje, schatje” zei ze. Ze had fantastische borsten, groot en stevig en je kon je ogen er niet van af houden. Haar jurk viel op de grond en je stond als aan de grond genageld naar haar lichaam te staren. Ze had geen kut, maar een lul. Een keiharde lul die tussen haar benen vandaan tevoorschijn sprong toen ze hem bevrijdde. “Wat sta je nou te staren?” hoorde je haar zeggen. “Het lijkt wel alsof je nog nooit een vrouw met een lul heb gezien? Ze greep ‘m beet en kwam op je af gelopen. “Zou je die niet eens in je kont willen voelen?” vroeg ze liefjes. Je kreunde hard. “Het idee bevalt ‘m geloof ik wel” hoorde je Pam zeggen. Ook zij was naakt nu en ze had een voorbind-dildo omgedaan.

Ze trokken je naar het bed en ze dwongen je op je knieën te gaan zitten. Je voelde hoe je jurk omhoog getrokken werd en je slipje omlaag. “Zal ik hem voorbereiden?” hoorde je Pam vragen. “Dat is goed schat” zei Jill. Je voelde hoe je kont wijd opengetrokken werd en hoe de dildo moeiteloos naar binnen drong. “Hou mij maar vast” zei Jill. Ze zat voor je, haar lul gevaarlijk dicht bij je gezicht! Pam begon je te neuken en je kreunde onbeheerst. Plotseling drong Jill, s pik in je mond. Nee! Dat wilde je niet! Je vocht, maar ze hielden je stevig in bedwang! Kokhalzend begon je te pijpen, in de eerste plaats omdat je niet anders kon, maar toen je haar hoorde kreunen wilde je niets liever dan haar behagen! En je pijpte haar, of hem. . . ? Haar, besloot je en je gaf je over, volledig en totaal. Ze trokken zich allebei als op afspraak terug en weer kreunde je, maar nu van teleurstelling.

Die teleurstelling duurde niet lang, want Pam maakte plaats voor haar vriendin en voor het eerst van je leven drong er een echte lul in je kont! Tegelijkertijd voelde je haar grote borsten tegen je rug aan drukken! Pam kwam nu voor je zitten en drukte haar kut tegen je mond. “Likken sletje!” Je hoorde de vrouwen ongegeneerd kreunen en jij deed niet voor ze onder, Je voelde Jill’s hand om je lul en dat was voldoende om je klaar te laten komen.

De vrouwen keken elkaar aan en lachten;”Mannen! Totaal geen zelfbeheersing! De twee vrouwen verdwenen in de badkamer. Je hoorde hoe ze de douche aanzetten en je baalde vreselijk van je onbeheerste gedrag! Net toen je overeind wilde komen, kwamen ze terug.
“Goed idee” zei Jill “ga jij maar op die stoel zitten en geef ons het bed!”
En wat er toen gebeurde? Teveel om hier te beschrijven schatje. . . . Dat mag je zelf verzinnen nu!

3 reacties op “Transformatie”

 1. Meesteres Misty
  Wat een spannend verhaal. Heb het gelezen of ik het zelf zou zijn. Dit Kan toch alleen maar een droom Zijn ?
  Het heeft mij ook niet onberoerd gelaten..:-)
  Mijn verlangen is alleen maar groter geworden.
  gr slaaf jantje aan een prachte Meesteres.

 2. mooi verhaal Meesteres Misty!
  iets waar ik ook al tijden over fantaseer!
  misschien toch eens met u afspreken…?

  groet,
  slaaf marcel

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.