Verleiden is een kunst!

Verleiden is een kunst!

Zijn mannen klunzen op het gebied van verleiding?
Soms lijkt het er wel op. Men eist en gebiedt zonder er ook maar iets tegenover te willen stellen. Verleiden is een kunst!
Ik heb besloten om degenen die er niets van bakken een paar handige tips te geven. Hier komen ze:

Vraag niet om klasse, stijl of niveau, want hiermee geef je meestal aan daar zelf gebrek aan te hebben.

Roep niet; “De knoop dient nu maar eens doorgehakt te worden!” Dat is een uitspraak van mensen die zichzelf moed inspreken, maar nog nooit een knoop aangenaaid hebben, laat staan doorgehakt.

Vraag niet of Zij in het leer, kousen met jarretels en op hoge hakken verschijnt op de afspraak. Dat is hetzelfde als dat Zij van jou verwacht dat je naakt verschijnt met pols en enkelboeien om.

Roep niet vijf keer in een kwartier dat je ‘echt geen faker’ bent. Ze zou kunnen gaan twijfelen aan jou.

Zeg niet: “Kan het niet bij jou thuis?”

Zeg niet: “Ik zal nooit gaan scheiden”

Zeg niet; “Als je maar niet verliefd op me wordt!” 😉

Zeg niet; Dat Ze niet de belangrijkste is in jouw leven. Geloof me, dat weet Ze heus wel.

Als je verwacht dat ze speciale kleding voor jou aanschaft, omdat jij daar op geilt, zorg jij dan voor gespierde armen en een sixpack? Want daar geilt Zij op.

Mocht het in het echt niet klikken, ga dan geen lullige opmerkingen plaatsen onder Haar verhalen, die je eerst zo fantastisch vond. Dat is kinderachtig.

Durf je op het laatste moment niet te doen wat je beloofd hebt en haak je af, kom dan niet een half jaar later terug met dat het je spijt. Blijf bij je besluit en zoek iemand anders.

En; Benader NOOIT Haar vriendinnen! En zeker geen vriendinnen die Zij aan jou heeft voorgesteld. Echte vriendinnen zitten niet op Haar tweedehands slaafjes te wachten en zullen jou dan ook weigeren. Maar mocht er eentje toch wanhopig genoeg zijn om ‘ja’ tegen jou te zeggen, ga dan niet later zeuren dat het zo tegen viel. Wees een vent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.