Verslaafd aan haar ……

I

Ik leek verdomme wel een junk, na me eerste shot compleet verslaafd! Goddank niet aan drugs, maar wel aan Haar…

Ik had via,via over Haar gehoord; Een Meesteres die alleen maar sessies deed die een hele middag of avond duurden . Het bedrag dat ze vroeg vond ik toen tamelijk hoog, niet wetende dat ik Haar later het driedubbele zou bieden om het nog een keer te mogen ervaren! Maar dat was nou precies wat Haar zo bijzonder maakte; Ze speelde maar één keer met een slaaf.
Een kennismaking om te kijken of de klik er was. Een wederzijdse klik! Want stond een slaaf haar niet aan, dan verzocht ze hem vriendelijk verder te kijken. Deze Meesteres ging voor Haar eigen plezier en liet geld gerust de deur uitlopen als iemand Haar niet aanstond

Ik die altijd met me lijstje aankwam en gewend was te krijgen wat ik wenste, werd nu bij voorbaat al duidelijk gemaakt dat het bij Haar zo niet werkte! Zij koos Haar eigen slaven uit en terwijl ze een sigaret opstak, stak ze mijn lijstje glimlachend in de fik. Ze maakte duidelijk dat ze geen gebruiksartikel was en dat, als we een afspraak zouden maken, het spel gespeeld zou worden zoals Zij dat wenste.

Duidelijk zeker van Haar zaak, maakte Ze me de regels duidelijk; Geen valse namen en afgeschermde nummers en zeker geen gezeur om een herhaling! “De eerste keer al zal ik je doorgronden’, zei Ze. “Ik zal in je hoofd kruipen en onder je huid en je zal wensen me nooit benaderd te hebben als ik klaar met je ben! Niet omdat het je tegen zal vallen, maar omdat alles waar je ooit van droomde bewaarheid zal worden! Mijn genot zal niet onderdoen voor het jouwe, want genot heb ik tot kunst verheven. Ik zal niet minder genieten dan jij en jij zal daar getuige van zijn. En daarna scheiden onze wegen.

“Maar als ik meer wil? Zei ik. Ze schoot in de lach. “Dat is dan jammer voor je”, zei Ze. Ik geloof niet in de kracht van de herhaling en zeker niet met slaven! Zie jezelf maar als een spannend boek, als het uit is en je weet wie het gedaan heeft gaat het de kast in om nooit meer gelezen te worden of je geeft het weg, zodat een ander er weer plezier van heeft. Sommigen gooien het zelfs weg! Dat zal ik nooit doen. Ik zal er af en toe nog eens naar kijken en denken; ‘Goh, dat was mooi!’, maar nog een keer lezen? Nee! Er zijn nog zoveel boeken waar ik nieuwsgierig naar ben. Het zou zonde zijn van mijn tijd, toch?

Ergens kon ik Haar geen ongelijk geven. Hoeveel Meesteressen had ik zelf al niet versleten, altijd op zoek naar beter, mooier, harder en meer? Die eenmaligheid had eigenlijk ook wel zijn charme. Dus maakten we een afspraak. Had ik geweten wat me te wachten stond, dan had ik nog wel drie keer nagedacht! Maar ik was zo dom om te denken dat ik de baas was! Ik betaalde Haar uiteindelijk voor Haar diensten. Dat het geen dienst was, maar een vervulling van Haar eigen wensen en verlangens, daar kwam ik later pas achter. Te laat…

II

Ze deed dingen met me die nog nooit een Meesteres gedaan had. Die ik nooit toegestaan zou hebben! Maar Zij vroeg niks. Ze deed. En het mooiste was dat Ze er zelf bloedgeil van leek te worden! Maar toen ik , voorzichtig, vroeg of dat inderdaad zo was, siste ze;”Niet van jou slaaf! Ik word geil van macht!” En macht had Ze. Ik liet me door Haar neuken met de grootste voorbinddildo die Ze in huis had. Ze benam me de adem, letterlijk en figuurlijk. Ik had Haar kont willen likken en Haar pis willen drinken, als Ze me dat gevraagd had. Maar ze vroeg niets. Ze nam waar ze vond recht op te hebben. Ze nam mij.

Nooit eerder had ik me zo volledig overgegeven. Een overgave die ze beloonde met een tederheid die zo in strijd was met de rest van de dingen die ze met me deed, dat ik compleet de weg kwijt raakte! Maar telkens als ik dreigde te vallen, ving ze me op. Geen moment mijn welzijn uit het oog verliezend, maar er duidelijk voor zorgend dat Ze zelf ook niks te kort kwam. “Voor wie zou ik me in moeten houden?” fluisterde ze gemeen, terwijl ze Electro op mijn ballen zette en mijn tepels martelde met Haar tanden. “Ik zie je hierna toch nooit meer!”

Ik kreunde. Iets wat Haar alleen nog maar meer op leek te winden en ik hoorde mezelf zeggen;”Ik ben van U!” Koel antwoordde ze dat ze dat onzin vond, waarna Haar passie plotseling verdwenen leek. Wist ik veel dat ze dat zinnetje al honderdduizend keer gehoord had? Maar ik meende het verdomme! “Natuurlijk”, zei ze, maar op een toontje wat me duidelijk maakte dat ik me kaarten verspeeld had. “Trek je thuis maar af!” zei ze, terwijl ze me resoluut de deur uitwerkte. Mijn protest dat ik betaald had en recht had op een orgasme!, negerend.

Op de klok in me auto zag ik dat ik bijna vijf uur binnen was geweest en nu pas bedacht ik me dat ik Haar geen moment op een klok had zien kijken. Ik had zelfs geen klok gezien. Het ergste was, dat toen ik thuis kwam en me huissleutels uit me zak haalde, ik de envelop met geld tegen kwam die ik Haar gegeven had. Het hele bedrag zat er nog in! “Lekker belangrijk!”, had Ze erop geschreven voordat Ze ‘m terug gestopt had. De vernedering was compleet.

Dat ik terug zou gaan was duidelijk. Dat hele spelletje van één keer was gewoon mindfuck en ik zou me niet gek laten maken! Maar wat ik ook probeerde en hoeveel geld ik ook bood, Ze hield voet bij stuk. “Ik heb van je genoten, maar ik heb je uit”, zei Ze liefjes. De Bitch! Ik zou inderdaad willen dat ze me nooit aangeraakt had! Nee, dat lieg ik. Ik wil alleen nog maar aangeraakt worden door Haar. Dat de deur voorgoed gesloten is, is me na al die maanden wel duidelijk geworden.

“Een heer houdt zich aan afspraken!” zei Ze de laatste keer dat ik Haar sprak.
Maar ik ben geen heer, ik ben een slaaf!
Verslaafd aan Haar….

een slaaf

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.