Voorpret

Aan het lijntje gehouden worden.. Welke slaaf wil dat niet? Maar meestal dient de Meesteres te wachten tot ze het lijntje vast kan maken, soms wel twee maanden, omdat iemand zegt zo te genieten van de 'voorpret'.
Dat kan. Maar wat we vaak vergeten is dat we niet onsterfelijk zijn en dat er binnen die twee maanden dingen kunnen gebeuren die alle voorpret kunnen bederven. Je kan ziek worden, van de trap vallen er kan zelfs brand uitbreken! Zelfs Meesteressen ontkomen niet altijd aan dat soort tegenslagen. En dan moet een afspraak, die al maanden stond (vanwege die voorpret) dus afgezegd worden. Dat is heel vervelend voor de slaaf! Niet voor de Meesteres natuurlijk, want nu wordt de Meesteres verweten dat Zij de slaaf aan het lijntje houdt! Hij had zich er immers zo op verheugd! Maanden lang!

Jezelf verplaatsen in een ander en zeker in een Meesteres, wat vaak geen gewoon mens blijkt te zijn in een slaaf zijn belevingswereld, dat is erg lastig! Het voelt zelfs als een mindfuck als ze niet in de stemming is om gezellig een uur met jou over koetjes en kalfjes te babbelen, omdat ze even andere, dringender, zaken aan haar hoofd heeft. En zelfs als ze jou het bewijs voorlegt van een gebeurtenis, omdat je haar niet lijkt te geloven, ben jij nog steeds het slachtoffer, want jouw afspraak gaat niet door!

Zij vraagt nooit om bewijs als iemand afzegt. Er heerst immers griep en een ongelukje zit in een klein hoekje. Ze wenst je beterschap en sterkte en wacht geduldig tot je weer voldoende aangesterkt bent en lekker in je lijf zit, om met haar nagels het 'wordt vervolgd' op je rug te schrijven. Blij dat je er weer bent. Ze heeft je gemist! Maar andersom gaat dat niet op. Er wordt getwijfeld, er wordt gezeurd om aandacht en er worden verwijten gemaakt, alsof er een verplichting zou zijn. Geloof me, die is er niet. Ik kan andersom uiteindelijk ook niemand verplichten om een afspraak na te komen. Meesteressen dienen zich ten alle tijden netjes en discreet te gedragen, zelfs als ze zelf teleurgesteld zijn. Dat wordt trouwens toch nooit geloofd, dus de moeite zou ook totaal ter vergeefs zijn.

In het nieuwe jaar wens ik jullie prachtige afspraken toe die niet afgezegd hoeven te worden en mocht het toch een keer gebeuren, weet dan dat het absoluut geen mindfuck is.
Twee maanden wachten om iemand zijn 'voorpret' te gunnen, is dat immers ook niet...

Gelukkig nieuwjaar!

Meesteres Misty

1 reactie op “Voorpret”

 1. Beste Meesteres Misty
  allereerst u ook een prachtig en gelukkig 2019! 🙂
  Elke vorm van een relatie tussen een sub/slaaf en een Meesteres
  berust 100% op vertrouwen !
  Ik zelf hebt u meerdere keren ontmoet en kan met mijn hand op mijn hart zeggen dat u 200% te vertrouwen bent en als u iets zegt is dat ook zo zonder twijfel !
  Maar na dit “En zelfs als ze jou het bewijs voorlegt van een gebeurtenis, omdat je haar niet lijkt te geloven” te hebben gelezen
  is het meer dan duidelijk dat dit figuur u niet vertrouwd 🙁
  Om een lang verhaal kort te maken oprotten met die gast !
  Groeten Peter

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.