VOORSPEL EN APPELTAART

Voordat er werkelijk gespeeld gaat worden, bestaat er nog het voorspel, oftewel; het spel wat vaak gespeeld wordt omdat men de echte stap (nog) niet durft te zetten.

Je kan beginnen met een e-mail te sturen en te kijken of de ander bereidt is om deze te beantwoorden. Berichten van één regel zoals; "Hey! Alles goed?" of; 'Waar ontvang je?" raad ik je dringend af. Van enige verleiding is hier geen sprake en het wekt beslist geen nieuwsgierigheid op! (ook al spreek ik hier natuurlijk uitsluitend voor mezelf.) Ben je niet goed in het verwoorden van je gevoelens op schrift? dan zou je ook telefonisch contact op kunnen nemen.

Telefonisch contact. Ook hier zitten weer wat haken en ogen aan, omdat veel bellers een "Echte" Meesteres aan de telefoon verwachten. Maar, daar ze nog geen enkele ervaring hebben en die Echte Meesteres dus alleen maar in hun fantasie bestaat, is het meestal een desillusie wanneer ik opneem en iemand gewoon vriendelijk te woord sta.

Sommige mensen zijn heel nerveus voordat ze mij bellen en hebben vaak een enorme voorstelling van zaken hoe zo'n gesprek zal verlopen. Geloof me, ze hebben het altijd mis. Ik noem je geen 'slaaf' en je hoeft ook niet naakt en geknield het gesprek voeren. Je hoeft me zelfs geen Meesteres te noemen.

Ja, dat valt tegen, ik weet het.

Daarom ga ik ook niet (meer) in op uitnodigingen om gezellig een bakje koffie samen te gaan drinken. "Koffie drinken" is voor velen gewoon een spannende (en bovenal spotgoedkope) SM sessie. Want als een telefoongesprek al zo spannend is, hoe spannend is koffie drinken dan wel niet???

Voor degene die stiekem jarretelles, kousen, een dames slipje, een kuisheidsgordel, een plug of tepelklemmen draagt en zijn ballen afgebonden heeft, Reuze Spannend! Al zijn dromen komen uit, terwijl de Meesteres tegenover hem, niets vermoedend, koffie drinkend en misschien een stukje appeltaart etend, Haar rol vervult in het geheel. Zich van niets spannends bewust.

Bovenstaande zaken gebeuren natuurlijk best weleens tijdens een lunch, maar dan is het in opdracht van mij en dan is de slaaf met wie ik op pad ben, een bekende en geen wildvreemde man die zogenaamd te bang is voor het echte werk , maar niet te bang om zich onfatsoenlijk te gedragen in een Brasserie. Iets wat, uiteraard, wel van mij verwacht wordt; fatsoen. Ik mag beslist geen opzien baren, lees; Iemand aan zijn stropdas over de tafel trekken en hem een mep geven omdat ik hem doorheb!

Nee, liever stiekem, onder de tafel, voor 'straf' mijn hak in zijn ballen zetten. Dát zou nog eens een geile ervaring zijn zeg!

En daarom doet deze Meesteres dus niet aan 'voorspel'. Voorspel is voor bange jongetjes. Echte mannen weten wat ze willen en gaan daar gewoon voor. En ik ga voor echte mannen. Dat zijn degenen wiens dromen ik graag waar wil maken. Plezier dient altijd wederzijds te zijn en geen éénrichtingsverkeer.

---------------------------------------------

Ik weet dat die laatste regel eigenlijk de tekst van de slaaf zou moeten zijn, maar zolang deze stiekem zichzelf bevredigt, zonder mijn medeweten, kan er van wederzijdse bevrediging natuurlijk geen sprake zijn. Waardoor we er gelijk achter zijn waar het aan ligt, dat zo weinig onderdanige mannen vinden wat ze zoeken en waarom de Meesteres nooit echt mee lijken te willen spelen.

Die geniet gewoon van Haar appeltaart.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.