Wat je me nooit gevraagd hebt

Beste slaaf X

Ik ben, zoals je weet, ooit uit het commerciële circuit gestapt, omdat ik vond dat het daar veel te veel om het geld draaide. Maar toen ik het op mijn manier ging doen en aangaf niet op de klok te zullen kijken, wilde je het liefst om zeven uur ‘s morgens al langs komen, om rond een uur of vijf weer te vertrekken. Nee, niet om samen ergens nog iets te gaan eten.
Er werd thuis met eten op je gewacht.

De Meesteres die een vergoeding vraagt is fake, vond jij. Maar dat jij je overal voor niks aanbiedt, dat is normaal. De Meesteres die niets vraagt, die echt alleen voor Haar plezier met jou speelt, dat is een slet!
Want dat doet ze vast en zeker met iedereen.
Net als jij.
Maar jij wil wel graag de enige zijn. Maar als jij voor mij de enige bent en ik voor niets met je speel, dan wil ik ook voorgesteld worden aan je vrienden en welkom zijn op je verjaardag. Waarom? Omdat iemand die voor niets met je speelt, je vriendinnetje is! En vriendinnetjes mogen op straat gewoon aan je arm hangen, je bellen wanneer het hen uitkomt en worden nooit met een “sssst!” gebaar het zwijgen opgelegd omdat je telefoon gaat.

Toen ik je trouwens een keer vroeg om dat ellendige kutding uit te zetten, smeekte je huilend om genade. Zo’n gemene mindfuck had je nog nooit mee gemaakt!

(Maar goed, dit even terzijde.)

Als ik eerlijk zeg dat ik het geld niet heb om alle slaven die zich gratis aanbieden te kunnen onderhouden, dan is dat meestal al voldoende om jou voorgoed het zwijgen op te leggen.
Hoewel je graag wil dat ik eruit zie zoals het volgens jou hoort; Mooi korsetje, hoge laarzen en geile kousen, om er maar een paar te noemen, heb je niet echt de intentie om mij te helpen aan jouw ideaalbeeld te voldoen.
En dat speelgoed, condooms, glijmiddel, kaarsen, wierook en batterijen gekocht dienen te worden om jouw plezier en veiligheid te verhogen, dat is niet meer dan logisch. Jij geeft immers al zoveel.

Jij geeft jezelf!

Maar wat je me nooit gevraagd hebt is wat IK graag zou willen. Waar ik van droom? Dat wil ik best vertellen hoor; Ik wil jou op kunnen roepen wanneer ik daar zin in heb. Omdat mijn vriendinnen komen eten, of omdat ik zin heb om je in mijn eentje te misbruiken. Of heel simpel, je gewoon onder mijn voeten te voelen als ik een boek aan het lezen ben. Of door jou van een hapje en een drankje voorzien te worden als ik een film lig te kijken. Misschien dat ik je soms als een teddybeertje tegen me aan wil drukken, omdat ieder levend wezen nou eenmaal behoefte heeft aan tederheid, zo nu en dan. Zelfs een Meesteres. En ik wil je berichtjes lezen, wanneer je niet bij mij bent. Dat je aan me denkt. Altijd en niet alleen maar wanneer je geil bent. Ik weet het, ik vraag veel! Beter kun je er gewoon wat voor betalen, dan sta je na een uur weer buiten en er is niemand die aan je kop zeurt.

Maar dat zie ik vast weer helemaal verkeerd…

Je meesteres

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.