Woorden en hoe ik het zie

Het zijn allemaal maar woorden en het is hoe ik het zie, want hoe leg je uit hoe je onder iemands huid kruipt en in iemands ziel?
En dat zoiets alleen maar lukt wanneer de ander daar open voor staat. Zich over durft te geven.

Jij wacht misschien op de perfecte Meesteres die jou begrijpt alleen door je aan te kijken. Zij wacht op de perfecte slaaf die aan een oogopslag en gebaar genoeg heeft om te weten wat Ze verlangt. En soms lukt dat ook en is het feest der herkenning al begonnen bij de eerste mail die Ze van jou ontvangt; "Hé, hij begrijpt het! denkt Ze blij. Hij heeft mij niet alleen gelezen, maar hij heeft ook begrepen wat er staat. Misschien had hij wel kippenvel toen hij zat te lezen, of misschien zelfs wel een erectie.

Daar velt Ze geen oordeel over, want stiekem is Ze dol op beschaafde staande ovaties.

Beschaafd ja, omdat Zij je gekleed voor zich ziet, nooit naakt. Naakt komt later wel. In de eerste plaats draait het om inhoud. Mensen die bellen omdat Haar foto's zo geil zijn, hebben het niet begrepen, net zo min als de jongens die met Haar willen appen en niet lijken te begrijpen dat Haar tijd kostbaar is, te kostbaar om te verdoen met oppervlakkige contacten die altijd op veilige afstand zullen blijven, omdat dichterbij komen geen optie is. Er staat zoveel op het spel! Wat ze niet allemaal kunnen verliezen...

De hoop, denkt Ze. Dat is het eerste wat verloren gaat. En het geloof, dat het echt bestaat, ze hebben het immers nooit gevonden? En vonden ze het wel, dan sloegen ze op de vlucht, bang voor wat het wakker maakte. "Het beest", noemde Zij dat en ze leek er niet bang voor te zijn. Ze had ook niet de intentie om het te temmen, integendeel! Ze daagt het uit, laat het grommen, kwispelen, janken, kruipen en Haar voeten likken, om daarna de halsband weer los te maken en het de vrijheid te geven. Want wat je vrij laat komt terug. Trouw en overgave valt nou eenmaal niet af te dwingen. Hoewel ze genoeg voorbeelden kent dat het wel kan, maar meestal niet in een SM setting.

Een beest wat eenmaal wakker is gemaakt, al is het alleen maar door woorden, valt niet zo makkelijk meer in slaap. Hij is hongerig geworden, hongerig naar meer. Dus wacht Ze geduldig tot hij terug komt, zodat Ze hem daar kan brengen waar hij altijd al naar verlangde.

Dus als jij, beste lezer, gelooft dat dat bestaat, dan zal dat zeker zo zijn. Het zijn vaak onze eigen gedachten over dingen die ons in de weg zitten en belemmeren. Natuurlijk heb ik ook wel eens eenmalige contacten, maar die zullen nooit de diepgang krijgen die ik, net als jij, voor ogen heb. Het is en blijft een wisselwerking, ik kan dat niet in mijn eentje bewerkstelligen en dat is iets wat nog wel eens vergeten wordt. De Meesteres moet de slaaf daar brengen waar hij verlangt, maar als de slaaf alleen maar 'consumeert' en zichzelf alleen maar lichamelijk bloot geeft, dan zal zelfs de beste Meesteres niet verder komen dan gewoon een geil spelletje. En er is ook moed voor nodig om de kooi open te zetten en het beest eruit te halen, want wat komt er tevoorschijn?

Wat denk je zelf wat er tevoorschijn komt?

Meesteres Misty

4 reacties op “Woorden en hoe ik het zie”

  1. Het Beest ben ik nog steeds en inderdaad het gaat nooit meer weg, volgens mij is het tijd voor koffie. Zelfde plek als de eerste keer?

    X

  2. Een mooi relaas Meesteres. Tientallen keren heb ik aan bdsm gedaan, maar “mijn” Meesteres heb ik nooit gevonden. Inmiddels ben ik 66 jr en heb ik qua sm een paar jaar “droog gestaan”. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en het verlangen blijft. Hoewel mijn viriliteit inmiddels wel voorbij is blijft het verlangen naar onderwerping, overgave, gehoorzaamheid en pure slaafsheid bestaan. Uw oproep sprak mij zeer aan. Ziet U mogelijkheden om mij op een voor U passende wijze stevig aan te pakken? Hopend op een reactie groet ik U nederig, ted.

  3. Meesteres Misty

    Dank jullie wel voor de reacties, maar ik ga daar op deze plek uiteraard niet op in. Wie serieus contact zoekt, kan me bellen, maar ik beloof niets. En Jan, ik had je gewaarschuwd hé? Wat eenmaal wakker is gemaakt, (zo’n vijf jaar geleden?) valt niet zo makkelijk meer in slaap. Dat blijkt nu maar weer.

    1. Inderdaad, het is nooit meer gaan slapen. Bel je binnenkort even om te horen wie dat beest laat kronkelen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.