Zomerzotheid

Je zit op het terras, zoals ik je opgedragen heb, en houdt het publiek wat langs loopt nauwlettend in de gaten. Je weet niet hoe ik eruit zie, maar ik weet dat je een beeld in je hoofd heb. Een beeld van een super vrouwelijke vrouw. Een Dominante vrouw. Wat voor kleur haar ik heb, en of ik dik ben of dun, lang of klein, zijn vragen die ik onbeantwoord heb gelaten. Je komt voor mij. Of het plaatje je aan zal staan is niet belangrijk. De dingen die ik met je ga doen, die ik nu al met je doe, daar gaat het om!

Je bent gekomen en zit op de plek die ik je opgedragen heb. Niet makkelijk, op zo’n vol terras! Maar het is je gelukt. Ik had niets anders verwacht. Jij bent een man die weet wat hij wil en het ook krijgt. Of je vandaag alles krijgt wat je wil, hangt af van de keuze die je maakt.. Het mailtje wat ik je gestuurd had was duidelijk;

“Stel; Dat je rond half vier, vier uur, in Rotterdam centrum zou kunnen zijn. En stel; Dat je daar op een terrasje zou gaan zitten. Laten we zeggen het terras tegenover de hoofdingang van de Bijenkorf. Je kiest een plaatsje in het midden, waar je goed te zien bent. Stel; Dat Zij weet wie jij bent, (omdat ze je gebeld heeft en je zenuwachtig naar je mobieltje heeft zien grijpen) maar dat jij geen idee heeft wie zij is. Je zal dus heel goed op moeten letten! Kijk naar elke vrouw die voorbij loopt. Kijk of ze oogcontact maakt, knikt, of glimlacht. Daar jij een aantrekkelijke man bent, heb je dus een probleem. Want elke vrouw die jou naar haar ziet kijken, kan dan terug kijken, een knikje geven, of glimlachen! En jij zal een keuze moeten maken welke vrouw jouw Meesteres is. Achter die vrouw loop je aan en je vraagt haar of je haar kan verleiden om iets met jou te gaan drinken? Als ze vraagt ‘of een lange vochtige zoen op haar enkel daarbij hoort’? Dan heb je de goede te pakken. Zo niet; Dan wens ik je een hele fijne middag met die mevrouw!”
Liefs, Misty.

Nu ik je gezien heb, hoop ik dat je de juiste keuze zal maken. Want wat ik zie bevalt me en het zou jammer zijn als ik je aan het eind van deze dag niet aan mijn voeten zou zien liggen!
Vanachter mijn zonnebril zie ik hoe je de vrouwen bekijkt die langs lopen, en hoe sommigen nerveus lachen onder jouw starende blik. Toch onderneem je geen poging om één van hen te volgen. Mijn waardering voor jou neemt toe. Of is het onzekerheid die jou aan je stoel gekluisterd houdt? Ik besluit om de proef op de som te nemen door mijn drankje af te rekenen, op te staan en vlak langs jouw tafeltje het terras af te lopen.

Heel even kijk ik op je neer terwijl ik langs je loop. Je glimlach beantwoord ik niet, maar ik voel je ogen in mijn rug branden. Ik hoor hoe je de serveerster roept en om de rekening vraagt. Jij slimme man! Maar ik zal het je niet makkelijk maken! Op mijn gemak loop ik de Bijenkorf in. Een vrouw met een doel. De kousenafdeling. Natuurlijk! Uit mijn ooghoeken zie ik je naderbij komen en wanneer je vlak achter mij loopt draai ik me plotseling om.

“Sorry!” zeg je, wanneer je bijna tegen me op botst. “Kan ik u verl…..” begin je, maar ik geef je de kans niet om je zin af te maken en stap snel de roltrap op.

Naar de schoenen! Je volgt me nu openlijk en de blik die je op mijn benen werpt voel ik bijna lijfelijk! Oh, ik geniet van dit spel, maar het idee dat ik de prooi ben bevalt me minder! De rollen moeten worden omgedraaid, dat is duidelijk! Ik pak een paar pumps met prachtige stiletto’s uit het rek en ga op een bankje zitten om ze te passen. Je staat voor me nu. Langzaam glijdt mijn blik omhoog, om even te blijven hangen bij je kruis, waarna mijn ogen zich in de jouwe boren. Die blik is genoeg om jou te doen knielen! En daar, onder het oog van het winkelend publiek, is dat dan ook precies wat je doet!

“Kan ik U verleiden om wat met mij te gaan drinken?” fluister je, terwijl je op je knieën voor mij zit.
“Hoort een lange vochtige zoen op mijn enkel daarbij?” vraag ik.

Ik voel hoe je mond mijn enkel raakt.

Ik ben gevonden.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.